Καταλυτικό ρόλο έχει στη φετινή πορεία του Ολυμπιακού ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που δεν μετράει παρά κάτι μήνες αφ' ότου φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα, προκαλώντας πάταγο στη Super League με αυτή του την απόφαση.
Ο 33χρονος γκολκίπερ εξελίσσεται σε πολύ σημαντικό παίκτη στα πλάνα του Μίτσελ και μάλιστα είναι ο τερματοφύλακας που έχει δεχτεί τα λιγότερα γκολ στη Super League, όντας πρώτος στη σχετική λίστα.
Συγκεκριμένα, ο Πασχαλάκης έχει κάτσει κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού 15 φορές στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας δεχτεί μόλις 6 γκολ και έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία του στις 10 από αυτές!
Μάλιστα, έχει "χτίσει" και αρκετά καλή παράδοση απέναντι στον Παναθηναϊκό, τον οποίο υποδέχονται οι Πειραιώτες το Σάββατο (25/2, 20:30) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος… Μαρσέλο στον Ολυμπιακό - Φεύγει και δεύτερο όνομα τα επόμενα 24ωρα - Πάει Αμερική!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο
