Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Άσσοι στο μανίκι" του Μίτσελ - Μπορούν να κρίνουν το ντέρμπι με ΠΑΟ - Έρχονται από τον πάγκο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-22 09:27:00

"Άσσοι στο μανίκι" του Μίτσελ - Μπορούν να κρίνουν το ντέρμπι με ΠΑΟ - Έρχονται από τον πάγκο!

Sportdog Team
"Άσσοι στο μανίκι" του Μίτσελ - Μπορούν να κρίνουν το ντέρμπι με ΠΑΟ - Έρχονται από τον πάγκο!

Έχουν παίξει ελάχιστα 90λεπτα φέτος, αλλά η παρουσία τους στο μεγάλο παιχνίδι κόντρα στο Τριφύλλι αναμένεται ούτως ή άλλως, καταλυτική.

Ολυμπιακός: Τα πλάνα του για την σπουδαία αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό το προσεχές Σάββατο (25/2, 20:30) στο Φάληρο προετοιμάζει ο Μίτσελ, γνωρίζοντας πάνω-κάτω πού θα κινηθεί όσον αφορά στο βασικό σχήμα.

Το πλέον σίγουρο είναι ότι ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει για ένα ακόμα ματς από τον πάγκο τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Ματιέ Βαλμπουενά, ξέροντας ότι πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που χρειάζονται μόλις λίγα λεπτά για να αλλάξουν τον ρου ενός αγώνα.

Ο Μαροκινός επιθετικός έχει παίξει μόλις ένα ολόκληρο 90λεπτο φέτος στη Super League, ωστόσο έχει τον τρόπο να βοηθάει σε συστηματική βάση τον Ολυμπιακό είτε με γκολ, είτε με ασίστ, όπως έκανε στα πρόσφατα ματς με Λαμία και Παναιτωλικό, παρότι αγωνίστηκε μόλις για 11' και 10', αντίστοιχα.

Μάλιστα, κόντρα στον ΟΦΗ ο Ελ Αραμπί μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 75' και δεν του πήρε παρά μόνο λίγα λεπτά για να σκοράρει το νικητήριο γκολ των Ερυθρόλευκων, αποδεικνύοντας και πάλι το πόσο καταλυτικός είναι.

Όπως ακριβώς και ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος μπαίνει κυρίως ως αλλαγή στα ματς του Ολυμπιακού και φέτος σε 10 συμμετοχές στη Super League, έχει στο ενεργητικό του 3 γκολ και 2 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό είναι σε… καραντίνα ο Σισέ - Τι έκανε στου Ρέντη και δεν παίζει - Το ξεκαθάρισε ο Μίτσελ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags