Στέλιος Ναβροτζίδης: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο φυσιοθεραπευτής του Γ.Σ Ηρακλή που κατάφερε να επαναφέρει τον 18χρονο που κατέρρευσε ύστερα από ανακοπή, την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο σε γήπεδο 5χ5 της Θεσσαλονίκης.

«Εγώ βρισκόμουν στο χώρο λόγω της εργασίας μου. Βέβαια, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι ο χώρος των γηπέδων είναι μίσθωση άλλης εταιρείας. Εγώ εκείνη τη στιγμή βλέποντας ένα παιδάκι χωρίς τις αισθήσεις του, έτρεξα για να του δώσω τις πρώτες βοήθειες. Πήρα τον απινιδωτή και πήγα μαζί με έναν άλλο διασώστη. Εμείς το επαναφέραμε, ανέκτησε τις αισθήσεις του. Το παιδί για λίγο επανήλθε δηλαδή κανονικά με σφυγμό. 

Και το ΕΚΑΒ ήρθε πολύ γρήγορα και μας βοήθησε. Μετά ξανά έπαθε ανακοπή και τώρα βρίσκεται στην εντατική. Εμείς φροντίσαμε να έχουμε απινιδωτή στο χώρο. Ελπίζω να είναι καλά στην υγεία του και σε όλα τα γήπεδα να υπάρχουν απινιδωτές, οι σωστοί άνθρωποι και να μπορούμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας. Δίνουμε έμφαση σε άλλα πράγματα και αυτά τα ξεχνάμε. Μακάρι το μέλλον αυτού του παιδιού να είναι ευοίωνο και να είναι καλά στην υγεία του», είπε ο Στέλιος Ναβροτζίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος… Μαρσέλο στον Ολυμπιακό - Φεύγει και δεύτερο όνομα τα επόμενα 24ωρα - Πάει Αμερική!