Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ατάκες με νόημα από Μίτσελ πριν τον ΠΑΟ - "Θέλω να είμαι καιρό εδώ..." - Ποιους παίκτες αποθέωσε
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-22 23:15:00

Ατάκες με νόημα από Μίτσελ πριν τον ΠΑΟ - "Θέλω να είμαι καιρό εδώ..." - Ποιους παίκτες αποθέωσε

Sportdog Team
Ατάκες με νόημα από Μίτσελ πριν τον ΠΑΟ - "Θέλω να είμαι καιρό εδώ..." - Ποιους παίκτες αποθέωσε

Ξεκάθαρος ο προπονητής του Ολυμπιακού, παρά τα διάφορα σενάρια που αναπτύχθηκαν το προηγούμενο διάστημα για το μέλλον του.

Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ έδωσε το παρών στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας των Ακαδημιών του Ολυμπιακού και αποθέωσε τους νεαρούς παίκτες των Ερυθρολεύκων αλλά και τον τρόπο λειτουργίας της Ακαδημίας.

"Κάποτε ήμουν κι εγώ παιδί όπως εσείς και ήμουν στη Ρεάλ Μαδρίτης. Είχα την τύχη να φτάσω στην πρώτη ομάδα και να αγωνιστώ για 14 χρόνια. Πέρα όμως από την ποιότητα που είχα, είχα και αυτό το βλέμμα, αυτό το πάθος που έχετε κι εσείς. Είμαι ευτυχισμένος που απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάτε ποτέ. Είστε σε μια καταπληκτική ακαδημία με τρομερές εγκαταστάσεις και ανθρώπους που σας φροντίζουν συνεχώς. Πέρα από τη μόρφωση του σπιτιού σας, λαμβάνετε και την απαραίτητη μόρφωση και εδώ στον Ολυμπιακό", είπε ο Μίτσελ και πρόσθεσε:

"Πιστεύω στους Έλληνες παίκτες, το έχω αποδείξει αυτό και θα ήθελα να είμαι καιρό εδώ. Θέλω να δω πολλούς από εσάς να αγωνίζεστε στην πρώτη ομάδα και να κερδίσετε τρόπαια. Επίσης θέλω να συγχαρώ τους προπονητές σας, οι οποίοι μεταφέρουν τη χαρά και το πάθος για το ποδόσφαιρο στα παιδιά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση-ματ Μίτσελ για ΠΑΟ - Το πρόσωπο έκπληξη που θα αιφνιδιάσει τον Γιοβάνοβιτς - Μεγάλο ρίσκο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags