Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι τελευταίες δοκιμές Μίτσελ για ΠΑΟ - Μέχρι και... Φορτούνης στην 11αδα - Έκπληξη με τον φορ
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-24 14:02:00

Οι τελευταίες δοκιμές Μίτσελ για ΠΑΟ - Μέχρι και... Φορτούνης στην 11αδα - Έκπληξη με τον φορ

Sportdog Team
Οι τελευταίες δοκιμές Μίτσελ για ΠΑΟ - Μέχρι και... Φορτούνης στην 11αδα - Έκπληξη με τον φορ

Τα τελευταία διλήμματα του Ισπανού προπονητή για το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου και ποιοι έχουν προβάδισμα για το αρχικό σχήμα.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Στο αριστερό άκρο της άμυνας έχει έντονα στο μυαλό του τον Ρέαμπτσιουκ ο Μίτσελ, καθώς θεωρεί ότι το αυριανό παιχνίδι θα είναι διαφορετικό σε σχέση με τον αγώνα με τη Λαμία. Έχει προβάδισμα ο Μολδαβός, αφού θέλει παίκτες που θα είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και θα βοηθήσουν στο μέγιστο βαθμό», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα, επιστρέφουν ο Εμβιλά και ο Χάμες, στον άξονα θα είναι ο Χουάνγκ και ο Κανός θα είναι σίγουρα στα άκρα. Μπιέλ, Φορτούνης και Μασούρας, με αυτή τη σειρά, διεκδικούν μία θέση στο άλλο άκρο της επίθεσης. 70% Μπακαμπού και το υπόλοιπο ο Ελ Αραμπί για την κορυφή της επίθεσης».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags