ΠΑΟΚ: Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει κάθε ημέρα τη δική του θέση στα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, καθώς ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο για τα όσα πετυχαίνει εντός αγωνιστικών χώρων, κάνοντας τους ευρωπαϊκούς συλλόγους να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του από τον Δικέφαλο.

Ο «Ντέλιας» που είχε παραχωρηθεί δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην Έουπεν, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και άλλων συλλόγων από το Βέλγιο, όπως της Μπριζ, η οποία όπως αναφέρεται στον Τύπο έχει δείξει το ενδιαφέρον της για να αποκτήσει τον «κλώνο του Μέσι».

Ο ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή συζητούν για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή με ένα ποσό πάνω από τα  20 εκατομμύρια ευρώ, δείχνοντας έτσι τις υψηλές βλέψεις που υπάρχουν για τον ποδοσφαιριστή ο οποίος περιμένει και την κλήση του στην Εθνική Ανδρών ενόψει των προκριματικών του Euro τον Μάρτιο.

Στο δημοσίευμα από το Βέλγιο γίνεται και ειδική μνεία στους συλλόγους που έχουν μπει στη λίστα... για τον Κωνσταντέλια, υπογραμμίζοντας πως Βιγιαρεάλ, Γαλατασαράι, Γούλβς, Σεβίλλη, Άρσεναλ, Μάνστεστερ Σίτι και Τσέλσι θέλουν να κάνουν πρόταση για τον ποδοσφαιριστή.

Πήγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα χνάρια του Έρικσεν ο Ντατσένκο! Αυτό έπαθε στην Τουρκία - ΑΕΚ όπως Μπακς του Αντετοκούνμπο