Facebook Pixel Τεράστια νίκη του ΟΦΗ επί του Ιωνικού με μαγικό Τοράλ - Το VAR άλλαξε δύο αποφάσεις του Παπαπέτρου (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-26 18:03:00

Τεράστια νίκη του ΟΦΗ επί του Ιωνικού με μαγικό Τοράλ - Το VAR άλλαξε δύο αποφάσεις του Παπαπέτρου (vid)

Sportdog Team
Τεράστια νίκη του ΟΦΗ επί του Ιωνικού με μαγικό Τοράλ - Το VAR άλλαξε δύο αποφάσεις του Παπαπέτρου (vid)

Oι Κρητικοί πήραν ένα τεράστιο διπλό μέσα στην Νίκαια χάρη σε δύο γκολ του Τοράλ και ενώ ο Ιωνικός είδε το VAR να του ακυρώνει γκολ και να παίρνει πίσω πέναλτι και κόκκινη που είχε χρεωθεί στον Βούρο από τον Παπαπέτρου.

Ο ΟΦΗ κόντρα στην ροή του αγώνα κατάφερε και κέρδισε με 2-0 μέσα στην Νίκαια τον Ιωνικό, παίρνοντας ένα τεράστιο διπλό, χάρη σε δύο γκολ του Τοράλ! Ο έμπειρος άσος σκόραρε δύο γκολ στο 83΄ με πέναλτι και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ενώ οι Νικαιώτες είδαν το VAR να τους ακυρώνει ορθά γκολάρα του Μάντζη ως οφσάιντ και να ακυρώνει αποβολή του Βούρου και πέναλτι υπέρ του Φαντιγκά που είχε καταλογίσει ο Παπαπέτρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο τέλςο της αναμέτρησης αποβλήθηκε ο Βαλεριάνος, για δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Kάπως έτσι ο Ιωνικός έφτασε τα 3 σερί ματς χωρίς νίκη, ενώ ο ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες με το δεύτερο σερί διπλό του, μιας και την προηγούμενη αγωνιστική είχε διασυρθεί εντός έδρας από τον Άρη.

Με αυτή τη νίκη ο Ιωνικός ουσιαστικά καθαρίζει την υπόθεση σωτηρία, μιας και άφησε τον Ιωνικό στο -11 και ενώ απέχει και 13 βαθμούς από την Λαμία.

Το ματς

 

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Φαντιγκά να πιάσει ένα σουτ στο 10΄, το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Μανδάς, Στο 16΄ οι γηπεδούχοι έχασαν νέα ευκαιρία, μετά από εκτέλεση φάουλ του Βαλεριάνου, με την κεφαλιά του Μάντζου να καταλήγει οριακά άουτ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και μετά από νέο καλό χτύπημα του Βαλεριάνου, ο Μπουενά αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Στο 26΄ μάλιστα βρήκαν δίχτυα με τον Μάντζη να βάζει ένα απίθανο ψαλιδάκι, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ, μετά από τη χρήση του VAR. Ο ΟΦΗ... εμφανίστηκε για πρώτη φορά επιθετικά στο 31΄, μετά από ωραίο σουτ του Μπαλογιάννη, με τον Χουτεσιώτη να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση.

ο πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με το σουτ του Μπάκιτς να περνάει λίγο άουτ. Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ έμεινε στο 50΄ σε πρώτο... χρόνο με δέκα, μιας και ο Παπαπέτρου έδειξε την κόκκινη στον Βούρο για ανατροπή του Φαντιγκά, ωστόσο πάλι μετά από χρήση του VAR η απόφαση ανατράπηκε και δεν δόθηκε ούτε πέναλτι, ούτε κόκκινη! Στο 58΄ ο Ιωνικός συνέχισε να απειλεί και μετά από τρομερή κομπίνα των Σεμπά και Βαλεριάνου, ο Κάνιας έπιασε σουτ και στην εξέλιξη της φάσης δεν μπόρεασαν να σκοράρουν ούτε οι Μύγας και Μπουενά.

Στο 77΄ ο Μύγας έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Μάνο, ο οποίος δέχθηκε ένα τρομερό στοπ από τον Πασαλίδη! Κόντρα στην ροή του ματς ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι στο 80΄, μετα από πάτημα του Μπουενά πάνω στον Τοράλ! Πάντως, το συγκεκριμένο χτύπημα έγινε... άθελα του. Πάντως, ο Τοράλ δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα και έκανε το 1-0 στο 83΄ για τον ΟΦΗ. Πάντως οι Κρητικοί λίγο αργότερα καθάρισαν και το ματς τελείως!

Στο 92΄ ο Τοράλ μετά από το λάθος του Λοβέρα εκτός περιοχής πήρε την πάσα από τον Μπαλογιάννη και με άψογο πλασέ με το αριστερό πόδι έκανε το 0-2. Στο τέλος του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Βαλεριάνος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags