Facebook Pixel Άρης: Σαββόπουλος για μεγάλο αστέρι του Άρη - "Εκτός κλίματος, κόντεψε να μαλώσει με τη μισή 11άδα" (Audio)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-27 21:38:00

Σαββόπουλος για μεγάλο αστέρι του Άρη - "Εκτός κλίματος, κόντεψε να μαλώσει με τη μισή 11άδα" (Audio)

Sportdog Team
Σαββόπουλος για μεγάλο αστέρι του Άρη - "Εκτός κλίματος, κόντεψε να μαλώσει με τη μισή 11άδα" (Audio)

Μοιάζει να βρίσκεται σε κακή κατάσταση και δεν δικαιώνει τις προσδοκίες που υπήρχαν για αυτόν το περασμένο καλοκαίρι.

Άρης: Τα τελευταία νέα του Άρη μία ημέρα μετά τη νίκη (δεύτερη σερί) των «κίτρινων» επί του Ατρόμητου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με σκορ 2-1 μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης στάθηκε στο εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και στο γεγονός ότι «ο Άρης μπήκε στο παιχνίδι με το πόδι πατημένο στο γκάζι», αλλά τόνισε ότι στο δεύτερο 45λεπτο «οπισθοχώρησε αδικαιολόγητα και μέχρι το 74'-75', όταν και μείωσε ο Ατρόμητος, κόντεψε να μας πάρει ο ύπνος».

Στη συνέχεια, σημείωσε: «Φαίνεται ότι ο Τερζής βρίσκει έναν κορμό, δουλεύει αυτό το σχήμα με τα τρία χαφ, ενώ έκανε πραγματικά σπουδαίο ματς ο Νταρίντα σε ακόμη έναν αγώνα».

Όσο για τον Γκρέι, που για ένα δίλεπτο τσακωνόταν με τον Ετέμπο, είπε: «Ο Γκρέι είναι εκτός κλίματος. Δεν γίνεται ένα δίλεπτο να τσακώνεται με τον Ετέμπο. Κόντεψε να μαλώσει με τη μισή 11άδα επειδή θεωρούσε ότι δεν του δίνουν σωστά την μπάλα».

Τέλος, ανέφερε ότι αύριο (28/02) έρχεται ο Ρόμπερτ Παλικούτσα για να πιάσει δουλειά ως τεχνικός διευθυντής στην ομάδα.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Σαββόπουλος:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags