Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Κουρμπέλης - Φώτης Ιωαννίδης: Οι ματιές από Σκωτία σε Κουρμπέλη - Ιωαννίδη και η στάση του Παναθηναϊκού!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-28 10:35:00

Οι ματιές από Σκωτία σε Κουρμπέλη - Ιωαννίδη και η στάση του Παναθηναϊκού!

Οι ματιές από Σκωτία σε Κουρμπέλη - Ιωαννίδη και η στάση του Παναθηναϊκού!

Οι Πράσινοι συνεχίζουν να έχουν τον πρώτο λόγο για να τους κρατήσουν, καθότι το ενδιαφέρον γύρω τους είναι υπαρκτό μεν, σε θεωρητικό ακόμα στάδιο δε. Όλα τα δεδομένα των δύο υποθέσεων.

Παναθηναϊκός - Δημήτρης Κουρμπέλης - Φώτης Ιωαννίδης: Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, σύντομα το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του Κουρμπέλη θα έρθει στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό.

Άλλωστε μετά τις υπογραφές με Σένκεφελντ, Ρούμπεν, Αϊτόρ, η προσδοκώμενη συμφωνία και με τον αρχηγό θα ολοκλήρωνε ιδανικά το καρέ των deals. Μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει αμοιβαία διάθεση να δώσουν τα χέρια και να συνεχίσουν μαζί γι' αυτό, προσεχώς, αναμένονται εξελίξεις. Με βάση το τρέχον συμβόλαιό του ο "Κούρμπε" αμείβεται ετησίως με περίπου 550 χιλ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή πρόθεση για πρόωρη επέκταση υπάρχει και για τον Ιωαννίδη, παρότι το δικό του συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024. Από την ΠΑΕ θέλουν να επιβραβεύσουν τον Έλληνα φορ για την πολύ καλή χρονιά που κάνει και τη συνεχή αγωνιστική του εξέλιξη, δίνοντάς του φυσικά πιο γενναιόδωρες αποδοχές σε σχέση με τις 120 χιλ. ευρώ ετησίως που έχει λαμβάνειν τώρα.

Ταυτόχρονα, όμως, ο Παναθηναϊκός δεν παίζει μόνος του στις υποθέσεις. Τόσο ο Κουρμπέλης, όσο και ο Ιωαννίδης έχουν μπει στο μπλοκάκι των σκωτσέζικων Ρέιντζερς και Σέλτικ. Μάλιστα φαίνεται πως άνθρωποι των δύο ομάδων είδαν από κοντά τους δύο Έλληνες παίκτες του Παναθηναϊκό στο "αιώνιο" ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο (0-0). Οι Πράσινοι συνεχίζουν να έχουν τον πρώτο λόγο για να τους κρατήσουν, καθότι το ενδιαφέρον γύρω τους είναι υπαρκτό μεν, σε θεωρητικό ακόμα στάδιο δε.