Άρης: Ο Φαμπιάνο στο ματς με τον Ατρόμητο εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών (επτά κίτρινες) κι έτσι βρίσκεται ξανά στη διάθεση του Τόλη Τερζή. Στο διάστημα της απουσίας του, ο Νικολά Ενκουλού κάλυψε το κενό του, με τον Καμερουνέζο να συμπληρώνει τρία σερί ματς, καθώς έπαιξε και κόντρα στον Παναθηναϊκό, που ήταν τραυματίας ο Μπράμπετς.
Και η αλήθεια είναι πως ο Αφρικανός έκανε καλές εμφανίσεις, στοιχείο που πλέον προκαλεί έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον Τόλη Τερζή. Ο τελευταίος, έχοντας διαθέσιμους και τους τρεις στόπερ του και μάλιστα σε καλή κατάσταση, καλείται να αποφασίσει ποιον θα αφήσει στον πάγκο.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Καμερούν, η… ενεργοποίηση του Ενκουλού στον Άρη και οι καλές εμφανίσεις του, μάλλον του εξασφάλισαν ξανά θέση στην Εθνική ομάδα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο

