Facebook Pixel ΑΕΚ: Τι θα γίνει αν η ΑΕΚ προσφύγει στο CAS και πως επηρεάζονται τα πλέι οφ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-01 19:40:00

Τι θα γίνει αν η ΑΕΚ προσφύγει στο CAS και πως επηρεάζονται τα πλέι οφ!

Sportdog Team
Τι θα γίνει αν η ΑΕΚ προσφύγει στο CAS και πως επηρεάζονται τα πλέι οφ!

Ενδεχόμενη απόφαση της ΑΕΚ να προσφύγει στο διεθνές δικαστήριο, θα έθετε σε κίνδυνο την έναρξη των πλέι οφ! Διαβάστε το λόγο.

ΑΕΚ: Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, από τα ρεπορτάζ των Κιτρινόμαυρων δεν προκύπτει (ακόμη τουλάχιστον), το αν η ΠΑΕ θα στραφεί στο CAS για τη δικαίωσή της. Σε πρώτη φάση, φαίνεται ότι έχει πειστεί ότι το παιχνίδι θα γίνει κανονικά (σ.σ. έχει οριστεί για τις 8 Μαρτίου).

Ενδεχόμενη απόφαση της Ένωσης ωστόσο να προσφύγει στο διεθνές δικαστήριο, θα έθετε σε κίνδυνο την έναρξη των πλέι οφ! Κι αυτό, γιατί αν το CAS δήλωνε πως θα εξετάσει την υπόθεση τότε σε αμέσως επόμενο στάδιο θα ενημέρωνε για τον ορισμό της εκδίκασης και μοιραία, το ματς Ατρόμητος - ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί προτού εκδοθεί η απόφασή του.

Σε ένα τέτοιο σενάριο τα πλέι οφ δεν θα μπορούσαν να ξεκινήσουν. Και εξηγούμε το λόγο: Πριν την έναρξη του μίνι πρωταθλήματος, θα πρέπει πριν να έχει επικυρωθεί στη Super League η βαθμολογία της κανονικής διάρκειας. Άρα, από τη στιγμή που η τύχη του Ατρόμητος - ΑΕΚ δεν θα έχει ακόμα κριθεί, δεν θα μπορεί στην πράξη να επικυρωθεί η βαθμολογία της κανονικής περιόδου. Άρα, δεν ξεκινούν τα πλέι οφ!

Βέβαια, υπάρχει κι η περίπτωση το CAS να δηλώσει αναρμόδιο για την υπόθεση και να την επιστρέψει στα ελληνικά όργανα, κάτι που φυσικά οριστικά και αμετάκλητα, πια, θα σημαίνει την κανονική διεξαγωγή της συνάντησης της Ένωσης με τους Περιστεριώτες.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags