Χάμες Ροντρίγκες: «Επίθεση αγάπης» των φιλάθλων της Φλουμινένσε στον Χάμες Ροντρίγκες. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Βραζιλίας «Bolavip», «οι οπαδοί της Φλουμινένσε πραγματοποιούν εκστρατεία μέσω των social media προκειμένου να πείσουν τον Χάμες Ροντρίγκες να έρθει στην ομάδα τους».

Χαμός με Χάμες Ροντρίγκες - Επίθεση... αγάπης από οπαδούς μεγάλης ομάδας για να φύγει από το Λιμάνι

Όπως είναι γνωστό την Παρασκευή (24/2) ο Μαρσέλο επέστρεψε στη Φλουμινένσε, ομάδα με την οποία ξεκίνησε την καριέρα του, πριν υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης  τον Ιανουάριο του 2007. Τώρα οι φίλαθλοι θέλουν να πείσουν και τον Κολομβιανό διεθνή μέσο του Ολυμπιακού, να ενταχθεί στην ομάδα τους τον Ιούνιο. 

«Έλα στη Φλουμινένσε και θα είσαι χαρούμενος με τον Μαρσέλο», αναφέρουν χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων. Πάντως όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση της Φλουμινένσε με τον παίκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΑΕΚ έκανε έφεση για να κερδίσει κάτι στα χαρτιά και τελικά κοντεύει να τα χάσει όλα!

Χαμός με Χάμες Ροντρίγκες - Επίθεση... αγάπης από οπαδούς μεγάλης ομάδας για να φύγει από το Λιμάνι