Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έκπληξη Μίτσελ στα μπακ με Λεβαδειακό - Αυτός δίδυμο με Ντόι - "Με τη μικρότερη διαφορά στα πλέι οφ…"
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-05 11:58:00

Έκπληξη Μίτσελ στα μπακ με Λεβαδειακό - Αυτός δίδυμο με Ντόι - "Με τη μικρότερη διαφορά στα πλέι οφ…"

Sportdog Team
Έκπληξη Μίτσελ στα μπακ με Λεβαδειακό - Αυτός δίδυμο με Ντόι - "Με τη μικρότερη διαφορά στα πλέι οφ…"

Τι ετοιμάζει ο Ισπανός για το ματς με τους Βοιωτούς και η μικρότερη δυνατή διαφορά εν όψει πλέι οφ.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη, για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Υπάρχει φαβορί στα χαρτιά, αλλά στο γήπεδο κρίνονται όλα. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει μία ομάδα που καίγεται για βαθμούς, αφού στόχο έχει την παραμονή την κατηγορία. Είμαστε σε μία αγωνιστική που δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες και ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να πάρει τους τρεις βαθμούς, να επιστρέψει στις νίκες μετά και την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό. Αρχικά να μπει με τη μικρότερη δυνατή διαφορά στα πλέι οφ και μετά θα δει τι θα κάνει στους αγώνες κατάταξης», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Μίτσελ έκανε κάποιες δοκιμές και σύμφωνα με όσα έχουν φανεί θα έχει Ανδρούτσο δεξιά, Ραμόν αριστερά και δίδυμο στα στόπερ Ντόι και Μπα. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι στην επίθεση», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ελληνική ομάδα για Τσεκίτσι - Στην Αθήνα ο πατέρας του για επαφές - Τζάμπα παίκτης 5 εκατ.!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags