Παναθηναϊκός - Λάζλο Κλεϊνχέισλερ: Στο 79ο λεπτό του αγώνα με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο, ο Κλεϊνχέισλερ πήγε να πετύχει ένα απίθανο γκολ για τον Παναθηναϊκό, όταν το μονοκόμματο πλασέ του Ούγγρου από εξαιρετική ατομική ενέργεια και σέντρα του Ιωαννίδη, πέρασε χιλιοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Γι' ακόμη ένα παιχνίδι παρότι μπήκε ως αλλαγή, Κλεϊνχέισλερ έδειξε πολλές από τις αρετές του. Φοβερό πόδι από μακριά, εξαιρετική αντιληπτική ικανότητα, ξέρει που ακριβώς να βρίσκεται για να φτάσει σε τελική προσπάθεια. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πιστεύει πολύ στον ποδοσφαιριστή και αν στο παιχνίδι με τον Βόλο δεν είχε ένα μικροτραυματισμό, ίσως τον βλέπαμε μόνιμα βασικό έκτοτε.

Μέχρι στιγμής ο βλέπουμε ότι ο Σέρβος τεχνικός έχει χρησιμοποιήσει τον Ούγγρο αποκλειστικά στα άκρα και ειδικότερα, στη θέση του αριστερού εξτρέμ. Ο Κλεϊνχέισλερ τα περισσότερα ματς της καριέρας του τα έχει παίξει στον άξονα και το "8", κάτι που θα δούμε προσεχώς στα πλέι οφ να συμβαίνει και στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιοβάνοβιτς είναι έτοιμος να βάλει στην εξίωση των χαφ τον πρώην άσο της Όσιγιεκ, καθώς θεωρείται πως μπορεί να δώσει και εκεί πολλά πράγματα κυρίως με το κάθετο παιχνίδι του. Ο λόγος που δεν το έχει τολμήσει ακόμα ο Ιβάν, έχει να κάνει με τη διαδικασία προσαρμογής του ποδοσφαιριστή στην ομάδα. Μην ξεχνάμε ότι πριν ντυθεί στα πράσινα το πρωτάθλημα στην Κροατία είχε διακοπή, με αποτέλεσμα και ο Κλεϊνχέισλερ να προερχόταν από μια κάποια απραξία.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντέχει στις προκλήσεις ο ΠΑΟ - "Πέταξε" γρήγορα τον Ολυμπιακό - Με ξεκάθαρο πλάνο στα πλέι οφ