Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ατακάρες Νικολογιάννη για την κίνηση Κουρμπέλη στο 1-0 - Η κλάση του Μαντσίνι και ο ανεβασμένος Παλάσιος
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-07 13:54:00

Ατακάρες Νικολογιάννη για την κίνηση Κουρμπέλη στο 1-0 - Η κλάση του Μαντσίνι και ο ανεβασμένος Παλάσιος

Sportdog Team
Ατακάρες Νικολογιάννη για την κίνηση Κουρμπέλη στο 1-0 - Η κλάση του Μαντσίνι και ο ανεβασμένος Παλάσιος

Όσα είπε ο γνωστος δημοσιογράφος για τη νέα νίκη του Παναθηναϊκού και την εμφάνιση των Μαντσίνι, Παλάσιος και Κουρμπέλη.

Η επικράτηση -και- επί του Παναιτωλικού επιβεβαίωσε ότι ο Παναθηναϊκός παίρνει, πλέον, με… συνοπτικές διαδικασίες τις νίκες στο «Απόστολος Νικολαΐδης», όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε χθες, το αυτονόητο. Πέτυχε μια νίκη επί του Παναιτωλικού, όχι κάτι τρομερό, το έκανε όμως με έναν τρόπο που έδειξε ότι, τουλάχιστον στη Λεωφόρο, τα έχει κάνει τα παιχνίδια διαδικαστικά. Απέδωσε για ένα μεγάλο διάστημα καλό ποδόσφαιρο, όχι όμως στην αρχή του αγώνα. Αυτό είναι το μόνο λάθος για μένα.

Με κορυφαίο παίκτη τον Κουρμπέλη, ο οποίος γενικά σε ρόλο δεξιού εσωτερικού μέσου έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια, ενώ είναι ένας παίκτης καθοριστικός που νιώθει από πρωταθλητισμό. Η κίνηση του στη φάση του 1-0 δείχνει για μένα την νοοτροπία που πρέπει να έχουν όλοι. Πρέπει να είναι οδηγός για τα επόμενα παιχνίδια. Φαίνεται ότι κλείνει το πρωτάθλημα με καλό τρόπο, απομένει να κάνει μια νίκη και στο Περιστέρι και να μπει στα πλέι οφ με φόρα», ανέφερε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Παλάσιος δείχνει να είναι καλά, αφού στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του «τριφυλλιού» έχει αποδειχθεί καθοριστικός, ενώ έκανε ειδική μνεία στην κλάση του Μαντσίνι και το «χτίσιμο» παιχνιδιού που πρόσφερε ο Μάγκνουσον.

Ενώ επισήμανε την ατάκα του Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου, ότι οι «πράσινοι» θα είναι ακόμα καλύτεροι τα επόμενα χρόνια, που… δείχνει πολλά για το μέλλον τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντέχεις στις προκλήσεις ο ΠΑΟ - "Πέταξε" γρήγορα τον Ολυμπιακό - Με ξεκάθαρο πλάνο στα πλέι οφ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags