ΠΑΟΚ: Στον αστερισμό τού Γιάννη Κωνσταντέλια κινείται ο Δικέφαλος το τελευταίο διάστημα, όπως λίγο καιρό πριν ζούσε στον αστερισμό τού Κουλιεράκη και, αν πάνε όλα καλά, σε λίγο καιρό θα ζει στον αστερισμό του Τζίμα.

Κι εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι στα τμήματα υποδομής τού Δικέφαλου υπάρχει καλό υλικό, ήδη από το 2016 και μετά που ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να ρίξει πολλά χρήματα και να γίνει το κλαμπ πόλος έλξης για νεαρά παιδιά. Που βλέπουν, τώρα, ότι οι προσπάθειές τους δικαιώνονται και αν κάποιος το αξίζει μπορεί να βρεθεί στην πρώτη ομάδα και την 11άδα της.

Γιατί οι άνθρωποι του συλλόγου αναφέρουν ότι δεν είναι απαγορευτικό να βρεθεί ένα παιδί 17-18 ετών στην ανδρική ομάδα και, με τη σωστή πάντα διαχείριση, κάτι που ήδη έχει γίνει με τον Τζίμα αλλά και με άλλους νεαρούς που έχουν υπάρξει στην πρώτη ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Παρόλα αυτά είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ ως μεγάλη ομάδα που είναι δεν μπορεί να αρκεστεί μόνο στο ταλέντο και τον ενθουσιασμό από τα πιτσιρίκια του, αλλά χρειάζεται και φτασμένους παίκτες που να μπορούν να στηρίξουν με το επίπεδό τους την προσπάθεια που γίνεται.

Ποιος ποδοσφαιριστής αποτελεί κέντα σε αυτό που αναφέρουμε; Ο Καλέντ Νάρεϊ που, μέσα στο μεθυστικό κλίμα που υπάρχει για τους Κωνσταντέλια και Τζίμα, παραμένει ο πιο επιδραστικός παίκτης στο παιχνίδι της ομάδας του.

Μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στην πρώτη θέση τού πίνακα με τις ασίστ, καθώς ήδη έχει μοιράσει οχτώ ασίστ στους συμπαίκτες του και ξεχωρίζει για το πόσο επηρεάζει το παιχνίδι τής ομάδας του. Για αυτό αποκτήθηκε, κι αυτό κάνει.

Γιατί η ψαγμένη μεταγραφή του είχε τη υπογραφή του Ζοσέ Μπότο, κινήθηκε κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ, για τον καλύτερο εξτρέμ την προηγουμενη αγωνιστικη περίοδο στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας με τη φανέλα της Φορτουνα. Τέτοιους παίκτες χρειάζεται η ομάδα, που να έρχονται για να κάνουν τη διαφορά και να πλαισιώνουν τους ταλαντούχους πιτσιρικάδες από την ακαδημία.