Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μετά τον Μαρσέλο η Φλουμινένσε θέλει κι άλλο αστέρι του Ολυμπιακού - Του δίνει 3 εκατ. ετησίως!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-08 17:30:00

Μετά τον Μαρσέλο η Φλουμινένσε θέλει κι άλλο αστέρι του Ολυμπιακού - Του δίνει 3 εκατ. ετησίως!

Sportdog Team
Μετά τον Μαρσέλο η Φλουμινένσε θέλει κι άλλο αστέρι του Ολυμπιακού - Του δίνει 3 εκατ. ετησίως!

"Σειρήνες" από τη Βραζιλία για πρωτοκλασάτο άσο των Ερυθρολεύκων, καθώς η Φλουμινένσε φέρεται έτοιμη να του προσφέρει πλουσιοπάροχο συμβόλαιο για να αποσπάσει την υπογραφή του.

Ολυμπιακός: Η Φλουμινένσε απέκτησε τον Μαρσέλο, που αποχώρησε ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, και τώρα φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρο τον Χάμες Ροντρίγκες.

«Τον θέλουν πολλοί σύλλογοι του τον κόσμο, ανάμεσά τους και η Φλουμινένσε από τη Βραζιλία που βάζει στο τραπέζι έναν μισθό εκατομμυρίων για να τον δελεάσει. Αυτή τη στιγμή το μέλλον του Κολομβιανού μέσου είναι για άλλη μια φορά αβέβαιο. Το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό λήγει τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους και ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται φήμες για τον νέο προορισμό που θα είχε ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής Κολομβίας», αναφέρει χαρακτηστικά η semana.com.

Όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα, στον Χάμες Ροντρίγκες προσφέρονται 3 εκατομμύρια δολάρια για συμβόλαιο, που θα είναι οι μεγαλύτερες αποδοχές στην ομάδα, ξεπερνώντας αυτό του Μαρσέλο, ο οποίος συμφώνησε για 2,5 εκατομμύρια δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζόρια για Σκάρπα - Deals με Μπερτολούτσι ο Ολυμπιακός - "Όχι" σε ΑΕΚ, άλλη ελληνική ομάδα για Μαντίγια!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags