Facebook Pixel ΑΕΚ: Αποκάλυψη για παικταρά - Τον "ψήνει" για να υπογράψει ο Αλμέιδα - Θα... τρελαθούν οι ΑΕΚτζήδες!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-09 23:30:00

Αποκάλυψη για παικταρά - Τον "ψήνει" για να υπογράψει ο Αλμέιδα - Θα... τρελαθούν οι ΑΕΚτζήδες!

Sportdog Team
Αποκάλυψη για παικταρά - Τον "ψήνει" για να υπογράψει ο Αλμέιδα - Θα... τρελαθούν οι ΑΕΚτζήδες!

Οι Κιτρινόμαυροι τον ξέρουν από πρώτο χέρι και τον θέλουν στην ομάδα τους, με τον Ματίας Αλμέιδα να λειτουργεί ως το μεγάλο ατού της Ένωσης στις διαπραγματεύσεις.

Νέα δημοσιεύματα για ΑΕΚ και Ορμπελίν Πινέδα, εμπλέκουν αυτή τη φορά προσωπικά τον Αλμέιδα στη διαπραγμάτευση με τη Θέλτα.

Σε ένα πρόσφατο δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας "moiceleste.com", γινόταν αναφορά για το μέλλον του Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ: "H Ένωση είναι ενθουσιασμένη με την απόδοσή του και σύμφωνα με τον μεξικανικό Τύπο, είναι αποφασισμένη να παλέψει για να επεκτείνει τη σχέση της. Η εμφάνισή του με την αθηναϊκή ομάδα ήταν φανταστική. Μετρώντας όλες τις διοργανώσεις, έχει πετύχει 7 γκολ, στα οποία προσθέτει 3 ασίστ, σε 22 αγώνες. Η ομάδα σας βρίσκεται σε μια εξαιρετική στιγμή. Έχει καταφέρει να μειώσει τη διαφορά με τον πρωτοπόρο, αφού νίκησε τον Παναθηναϊκό με ένα υπέροχο γκολ.

Η Θέλτα  γνωρίζει ήδη ότι η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή, αλλά στην Πρίνσιπε ξέρουν επίσης ότι έχει αξία και ότι τον εμπιστεύονται, οπότε η πρώτη πρόθεση είναι να επιστρέψει στο Βίγκο το επόμενο καλοκαίρι και να παλέψει για μια θέση σε μια θέση που θα ταίριαζε πολύ στον Καρβαλάλ ακόμα και σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι".

Αυτή τη φορά το "lasillarota.com" επανέρχεται στο θέμα του Μεξικανού στους Κιτρινόμαυρους, υποστηρίζοντας συγκεκριμένα τα εξής: 

"Παρά την καλή στιγμή που βιώνει ο Πινέδα με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, το μέλλον του είναι αβέβαιο, κυρίως επειδή η Θέλτα από την Ισπανία εξακολουθεί να είναι η κάτοχος των δικαιωμάτων του και για αυτόν τον λόγο ζητούν επίσης από τον παίκτη να επιστρέψει για την επόμενη σεζόν. Η ΑΕΚ πάντως με επικεφαλής τον Ματίας Αλμέιδα επιδιώκει να αγοράσει τα δικαιώματα του Πινέδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάβει... φωτιές ο Καραπαπάς ενόψει ντέρμπι - Ποστάρισμα με "καρφιά" - "Τελείωσε το μαγείρεμα;"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags