Facebook Pixel ΑΕΚ: Αγωνία για Γκαρσία πριν το ντέρμπι με Ολυμπιακό! Επιστροφές και λύση του Αλμέιδα στην επίθεση
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-10 09:27:00

Αγωνία για Γκαρσία πριν το ντέρμπι με Ολυμπιακό! Επιστροφές και λύση του Αλμέιδα στην επίθεση

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αγωνία για Γκαρσία πριν το ντέρμπι με Ολυμπιακό! Επιστροφές και λύση του Αλμέιδα στην επίθεση

Το μόνο ερωτηματικό για το κυριακάτικο ματς είναι ο μεσοεπιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

Αγωνία για Γκαρσία πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την ΑΕΚ, αφού ο μεσοεπιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο αποτελεί το μοναδικό ερωτηματικό ενόψει του κυριακάτικου ματς, όπου αναμένονται επιστροφές στην 11άδα, μετά το παιχνίδι στο Περιστέρι.

 Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η αποκατάσταση του πρώτου σκόρερ της «Ένωσης» πηγαίνει εξαιρετικά, μετά τη θλάση που είχε υποστεί στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Μάλιστα ο 25χρονος άσος έχει πιθανότητες εφόσον προπονηθεί κανονικά σήμερα ή αύριο, να μπει στην αποστολή για το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου και να πάρει χρόνο συμμετοχής ερχόμενος από τον πάγκο, εφόσον κριθεί αναγκαίο.

Αν δεν είναι 100% έτοιμος ιατρικά πάντως, ο Ματίας Αλμέιδα δεν πρόκειται να πιέσει τον παίκτη το απόυ τη στιγμή που ακολουθούν τα playoffs όπου η παρουσία του κρίνεται αναγκαία. Το επικρατέστερο σενάριο, πάντως, είναι ο Γκαρσία να επιστρέψει στην πρεμιέρα των playoffs, το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Κατά τα άλλα, όπως τονίστηκε και στον πρόλογο του θέματος, αναμένονται επιστροφές στο βασικό σχήμα, όπως των Ρότα, Πινέδα και Άμραμπατ. Στο ματς με τον Ατρόμητο, το παιχνίδι κρίθηκε με γκολ του Τσούμπερ, ο οποίος φαίνεται πως θα κρατήσει τη θέση στην κορυφή της επίθεσης.

ο δίδυμο Γιόνσον-Σιμάνσκι στο κέντρο θεωρητικά εξαιτίας της αποτελεσματικότητάς του στο ματς με τον Ατρόμητο δεν φαίνεται, ότι μπορεί να «σπάσει». Για να χωρέσει ο Πινέδα όμως δεν αποκλείεται, ένας από τους δύο να κάτσει στον πάγκο. Σημειωτέον. Ότι στο Περιστέρι ο Γιόνσον που παίζει στα κόκκινα έγινε αλλαγή, προκειμένου να πάρει ανάσες.

Όπως και να έχει, η ΑΕΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου, έπαιξε με τη δεύτερη 11άδα της απέναντι στον Ολυμπιακό, η οποία τα πήγε περίφημα, αν κρίνουμε από το τελικό 3-0. Θυμηθείτε τί είχε γίνει στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags