Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Τακτικό ρεσιτάλ Μίτσελ, νίκησε Αλμέιδα - Πώς "έσβησε" τον Πινέδα και η "θυσία" του Ρέαμπτσιουκ
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-13 18:57:00

Τακτικό ρεσιτάλ Μίτσελ, νίκησε Αλμέιδα - Πώς "έσβησε" τον Πινέδα και η "θυσία" του Ρέαμπτσιουκ

Sportdog Team
Τακτικό ρεσιτάλ Μίτσελ, νίκησε Αλμέιδα - Πώς "έσβησε" τον Πινέδα και η "θυσία" του Ρέαμπτσιουκ

Ο Μίτσελ βρήκε πολύ αποτελεσματικό τρόπο ώστε να περιορίσει τα ατού της ΑΕΚ και επικράτησε του Ματίας Αλμέιδα στη μάχη των πάγκων.

Τα πλέι οφ θα ξεκινήσουν με αισιόδοξο τόνο για τον Ολυμπιακό, καθώς πραγματοποίησε ένα εκπληκτικό buzzer beater στην κανονική διάρκεια, επικρατώντας 1-3 της ΑΕΚ στην “OPAP Arena”. Έστω και την τελευταία αγωνιστική της κούρσας, ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει το πρώτο του ντέρμπι στην κανονική διάρκεια και να κλείσει τη διαφορά απ΄την ΑΕΚ στους τρεις, ενώ με τον Παναθηναϊκό είναι διαμορφωμένη για την ώρα στους πέντε. Η αποστολή στο γήπεδο της ΑΕΚ φάνταζε αρκετά δύσκολη, εξαιτίας του κλίματος που είχε διαμορφωθεί μετά το 3-0 του ημιτελικού του κυπέλλου Ελλάδας. Ο Μίτσελ έπρεπε να προσπεράσει αυτό το εμπόδιο και να δώσει στους παίκτες του την αυτοπεποίθηση που χρειάζοταν για να κυνηγήσουν το μεγάλο διπλό. Παράλληλα όμως έπρεπε να γίνει πολύ σοβαρή δουλειά στο τακτικό κομμάτι. Όπως κι έγινε! Οι Πειραιώτες παρουσιάστηκαν προσηλωμένοι στο τακτικό σκέλος του ντέρμπι και παρέκλιναν ελάχιστα.

Διαβάστε περισσότερα στο novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags