Facebook Pixel Σούπερ εξέλιξη, μπορεί να φέρει εκατομμύρια στα ταμεία - Ο αθόρυβος MVP του ΠΑΟ καθιερώνεται και στην Εθνική
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-14 21:52:00

Σούπερ εξέλιξη, μπορεί να φέρει εκατομμύρια στα ταμεία - Ο αθόρυβος MVP του ΠΑΟ καθιερώνεται και στην Εθνική

Sportdog Team
Σούπερ εξέλιξη, μπορεί να φέρει εκατομμύρια στα ταμεία - Ο αθόρυβος MVP του ΠΑΟ καθιερώνεται και στην Εθνική

Ββιώνει μια... σπουδαία χρονιά από κάθε άποψη και βλέπει την καριέρα του να εκτοξεύεται, με την καθιέρωση στις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας να είναι το πρώτο μεγάλο βήμα.

Παναθηναϊκός: Ήταν 10 Φεβρουαρίου του 2022 όταν έσκαγε πρόταση που ξεπερνούσε τα 2 εκατ. ευρώ για τον Φώτη Ιωαννίδη από ομάδα της Αμερικής και αρκετός κόσμος είχε... κράξει την πράσινη διοίκηση που είχε αποφασίσει να μην τον πουλήσει, μιας και έλεγαν πως δύσκολα θα έφτανε ξανά αυτά τα λεφτά ο Έλληνας νεαρός φορ, επειδή τότε δυσκολευόταν να καθιερωθεί στην ομάδα και του έλειπε το γκολ.

Παρόλα αυτά η τότε πρόταση είχε απορριφθεί από τους πράσινους, διότι υπήρχε άμεση αγωνιστική ανάγκη τον 21χρονο επιθετικό και από εκεί και πέρα πίστευαν ότι ο νεαρός άσος δεν είχε φτάσει ακόμη το αγωνιστικό του ταβάνι.

Για όσους δεν το έχουν καταλάβει οι πράσινοι βιώνουν την πλήρη δικαίωση της τότε επιλογής τους και θέλουν να γίνουν ξανά selling club! Η αξία του ήδη είναι στο 1.5 εκατ. ευρώ, το οποίο έχει υπερδιπλασιάζει από όταν τον ήθελαν οι Αμερικανοί και μεταξύ άλλων μετράει 4 συμμετοχές με την Γαλανόλευκη, με την οποία είχε κάνει ντεμπούτο τον Σεπτέμβρη του 2022. 7 μήνες δηλάδή μετά την τότε πρόταση. Το αποκορύφωμα για τον ίδιο φυσικά είναι τα 5 γκολ και οι 3 ασίστ που έχει στο πρωτάθλημα, με τον ίδιο να παράγει γκολ ανά 213΄! Εντυπωσιακά νούμερα που σίγουρα κάνουν άξια την νέα του κλήση στην Εθνική. Σε μια εθνική στην οποία πλέον καθιερώνεται και χαίρει της εκτίμησης του Γκουστάβο Πογέτ!

Εξάλλου, πρόκειται για τον αθόρυβο MVP των πράσινων και πέρα από τα 2 εκατ. ευρώ που... στερήθηκαν πέρυσι, εάν φέτος οι πράσινοι κατακτήσουν το πρωτάθλημα θα οφείλουν πολλά σε ένα παιδί που είχε έρθει εξίσου αθόρυβα από τον Λεβαδειακό, αλλά δούλεψε αρκετά και δικαιώνει τον Εμμανουηλίδη που τον είχε αποκαλέσει τον Λουκάκου από την Βοιωτία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοίνωσε σε παίκτες του ΠΑΟ ότι φεύγει - Αποχώρηση "χρυσού" συμβολαίου σε ΑΕΚ - Επιστροφή Μπάρκα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags