Facebook Pixel Γιάννης Αλαφούζος - Παναθηναϊκός: Τριπλό "δώρο" Αλαφούζου σε Γιοβάνοβιτς για το... πρωτάθλημα - Χρυσάφι για Λάτιν - Το πρώτο "όχι"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-15 04:56:00

Τριπλό "δώρο" Αλαφούζου σε Γιοβάνοβιτς για το... πρωτάθλημα - Χρυσάφι για Λάτιν - Το πρώτο "όχι"!

του Νίκου Στεργίου
Τριπλό "δώρο" Αλαφούζου σε Γιοβάνοβιτς για το... πρωτάθλημα - Χρυσάφι για Λάτιν - Το πρώτο "όχι"!

Το παίρνει πάνω του, μετά το "οκ" από τον Σέρβο προπονητή. Οι Πράσινοι θέλουν να κλείσουν τη μαγική χρονιά τους με την κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο παράλληλα... δουλεύουν από τώρ για το καλοκαίρι και σχεδιάζουν την ομάδα της επόμενης σεζόν.

Παναθηναϊκός: Σε μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του βρίσκεται στο Τριφύλλι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο Ιταλός τερματοφύλακας που το καλοκαίρι του 2021 είχε έρθει στην Ελλάδα και πήρε τα γάντια του βασικού στο σπίτι.

Ο 31χρονος άσος προερχόταν από μια πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Έμπολι (είχε αναδειχθεί ο καλύτερος τερματοφύλακας της Serie B το 2020/21) και, προφανώς, οι Πράσινοι του έδωσαν το κίνητρο για το κάτι παραπάνω στην καριέρα του: Ήρθε σε μια ομάδα που διεκδικεί πρωτάθλημα και Κύπελλο και, προφανώς, τη συμμετοχή της ακόμα και στους ομίλους τού Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Παναθηναϊκός είναι απόλυτα ικανοποιημένος μαζί του και αυτός είναι ο λόγος που θέλει να του ανανεώσει από τώρα το συμβόλαιο - Αν και η υπάρχουσα συμφωνία ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024. Μόνο που η ομάδα θέλει αφενός να τον ανταμείψει, αφετέρου να δείξει σε όσους ενδιαφέρονται ότι ο παίκτης υπολογίζεται.

Στο Τριφύλλι θέλουν να ξεκινήσουν άμεσα οι επαφές προς αυτή την κατεύθυνση, προκειμένου να νιώσει και ο παίκτης ότι η ομάδα τον αξιολογεί και, μάλιστα, θετικά. Ωστόσο, όπως σας αποκάλυψε σε χθεσινό ρεπορτάζ στο Sportod.gr ο Ευάγγελος Μίχος, ο Ιταλός κίπερ ήδη έχει ενημερώσει τους συμπαίκτες του πως θέλει για οικογενειακούς λόγους να επιστρέψει στην πατρίδα του!

Είναι ο Μπρινιόλι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που θα αρχίσει επαφές για ανανέωση; Προφανώς και όχι, καθώς στην ίδια λίστα βρίσκονται άλλα δύο ονόματα: Εκείνο του Δημήτρη Κουρμπέλη αλλά και του Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Ο αρχηγός τού Παναθηναϊκού μένει ελεύθερος σε λίγους μήνες αλλά είναι ξεκάθαρη η προτεραιότητα που δίνει στο να ακούσει την πρόταση της ομάδας, ενώ ο Αργεντινός είναι περίπτωση Μπρινιόλι: Παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, η ομάδα θέλει να του δείξει ότι τον υπολογίζει και ανταμείβει την παρουσία του στην 11άδα του συλλόγου.

Τόσο ο Μπρινιόλι όσο και οι Κουρμπέλης και Παλάσιος είναι παίκτες που αποτελούν τον άξονα του Παναθηναϊκού, σπάνια βγαίνουν από την 11άδα, είναι επιδραστικοί και προφανώς η παραμονή τους είναι πολύ σημαντική για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοίνωσε σε παίκτες του ΠΑΟ ότι φεύγει - Αποχώρηση "χρυσού" συμβολαίου σε ΑΕΚ - Επιστροφή Μπάρκα

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags