Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Ραμόν έχει αλλάξει τον... Ρέαμπτσιουκ - Άλλος παίκτης ο Μολδαβός!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-16 22:31:00

Ο Ραμόν έχει αλλάξει τον... Ρέαμπτσιουκ - Άλλος παίκτης ο Μολδαβός!

Sportdog Team
Ο Ραμόν έχει αλλάξει τον... Ρέαμπτσιουκ - Άλλος παίκτης ο Μολδαβός!

Στο νικηφόρο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena, ο Μολδαβός αριστερός μπακ ήταν φανερά ανεβασμένος και συνολικά από τους καλύτερους του Ολυμπιακού. Και σε ό,τι συμβαίνει με τον Ρέαμπτσιουκ, το... χεράκι του έχει βάλει και ο Ραμόν.

Ολυμπιακός: Η μεταγραφή του Ραμόν στο μεγάλο λιμάνι έχει, ήδη, αποδειχτεί επιτυχημένη στην πράξη. Όχι επειδή ο νεαρός Βραζιλιάνος έχει προλάβει να κάνει κάτι σπουδαίο, αλλά γιατί έχει επίδραση στην απόδοση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. 

Στο νικηφόρο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena, ο Μολδαβός αριστερός μπακ ήταν φανερά ανεβασμένος και συνολικά από τους καλύτερους του Ολυμπιακού. Αυτό συμβαίνει πλέον και γιατί δεν παίζει συνεχώς και διότι ο ανταγωνισμός για τη θέση του βασικού, πια, έχει αυξηθεί ακριβώς λόγω της παρουσίας του Ραμόν στο ρόστερ.

Ο Ρέαμπτσιουκ έχει ακούσει πολλά φέτος, αλλά η εμπιστοσύνη του Μίτσελ στο πρόσωπό του δεν έχει αρθεί. Γι' αυτό, άλλωστε, οι Ερυθρόλευκοι αρνήθηκαν τον Ιανουάριο κρούσεις από Μπολόνια και Μονπελιέ για την παραχώρηση του παίκτη, παρότι ειδικά οι Ιταλοί τον ήθελαν πολύ στην ομάδα τους.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags