Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: "Εξοργιστικό, δεν ξέρουν τον κανονισμό για Άμραμπατ - Κόκκινη σε ΠΑΟ - Για όνομα του Θεού, ποια σφαγή;"
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-20 14:56:00

"Εξοργιστικό, δεν ξέρουν τον κανονισμό για Άμραμπατ - Κόκκινη σε ΠΑΟ - Για όνομα του Θεού, ποια σφαγή;"

Sportdog Team
"Εξοργιστικό, δεν ξέρουν τον κανονισμό για Άμραμπατ - Κόκκινη σε ΠΑΟ - Για όνομα του Θεού, ποια σφαγή;"

Στα… κάγκελα η Ένωση με τη διαιτησία και τις "φωνές" του ΠΑΟ! Ο Γιώργος Τσακίρης σχολιάζει τις αντιδράσεις των Πράσινων και τις αποφάσεις του Νταμπάνοβιτς στη Φιλαδέλφεια.

Στους λόγους που δεν μπόρεσε να νικήσει η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό και την ανάγκη (που είναι ακόμα μεγαλύτερη πλέον) για αντίδραση στην Τούμπα αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, σημείωσε ότι είναι υγεία -σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια- ότι η «Ένωση» φεύγει εκνευρισμένη από το γήπεδο όταν δεν παίρνει ντέρμπι. Αφού τόνισε λοιπόν ότι η καλή τακτική συμπεριφορά των «πράσινων», η απουσία του Γκαρσία και η κακή μέρα των Άμραμπατ-Γκατσίνοβιτς δεν επέτρεψε τη διάσπαση της αντίπαλης άμυνας, αναφέρθηκε και στη διαιτησία, εκφράζοντας την άποψη ότι σωστά δεν αποβλήθηκε ο Άμραμπατ.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ο Γιώργος Τσακίρης για τη διαιτησία: «Είναι εξοργιστικό, δεν ξέρουν τον κανονισμό για τον Άρμπαμπατ. Τα έγραφε και η ανακοίνωση και όλοι οι bloggers του Παναθηναϊκού.

Τι έχει κάνει ο Άμραμπατ για να αποβληθεί; Η πρώτη κίτρινη δεν είναι αγκωνιά, στο στήθος τον βρίσκει, ας λένε ό.τι θέλουν. Στο δεύτερο που… ουρλιάζουν, ξεκάθαρα πάει στην μπάλα. Για το χέρι, μόλις είδαν τον κανονισμό, κατάλαβα ότι δεν υπάρχει κάρτα. Δεν έβαλε το χέρι σκόπιμα για να παίξει. Δεν είναι υποσχόμενη φάση για γκολ, στη μικρή περιοχή του Παναθηναϊκού ήταν η μπάλα. Επί λέξει τα γράφει ο κανονισμός.

Κόκκινη απευθείας στον Σένκεφελντ, στον Αραούχο, σε φάση που έδωσε φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού. Είναι αυτό το φάουλ να δει το στο VAR;

Περίεργο να γίνεται στοχοποίηση στην ΑΕΚ, δεν έχει δικά της media. Δεν είναι δυνατόν να επιτρέπεται να λένε ότι έγινε η σφαγή του Δράμαλη. Για όνομα του Θεού και της Παναγίας»!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αίσχη χωρίς ντροπή στη Νέα Φιλαδέλφεια - Αναμενόμενο το έγκλημα - Ανίκανοι και επικίνδυνοι για τον ΠΑΟ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags