Άρης - ΠΑΟΚ: Ο Λευτέρης Δούκας προέβη σε ανάρτηση με "σπόντες" για τον Θόδωρο Καρυπίδη, αλλά και για τη σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Λευτέρης Δούκας:

"Ο γαμπρός-influencer, κατά περίσταση fashion icon που στον ελεύθερο χρόνο του υποδύεται τον παράγοντα, χαρακτήρισε τη ομάδα που στους αγώνες της νομίζεις πως καταργήθηκε το var, ως την πιο ευνοημένη.. Θεωρεί ύποπτο να γευματίζει ο πρόεδρος της ΕΠΟ με παράγοντες, παραδεχόμενος ωστόσο πως επικοικωνει τακτικά μαζί του. Προφανής ο στόχος να επιβάλλει την αποκλειστικότητα των επισκέψεων στον χορηγό του, τακτικό θαμώνα ΕΠΟ (πάντα με την απαραίτητη συνοδεία). Ίσως πάλι, θέλησε να καλοπιάσει τους συνδεσμίτες-στηρίγματά του, που από χεικροτητές άρχισαν να καταρτίζουν 11άδες απαιτώντας μέχρι και απομάκρυνση στελεχών. Ας δείξουμε κατανόηση πάντως, είναι βαρύ όταν μετά από αλλεπάλληλες κατακτήσεις τίτλων «Χ στην Τούμπα», φέτος ακόμα και στην έδρα τους, να μένουν με ακτινίδια στο χέρι...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ήθελε να βγάλει τον σκούφο του Λουτσέσκου ο Καρυπίδης - Ντοκουμέντο για το μπουκάλι, "γλιτώνει" την τιμωρία!