ΑΕΚ: Όλα τα βλέμματα στον Λιβάι Γκαρσία.
Ο άσος της Ένωσης θέλει σταδιακά να είναι σε θέση για να πατήσει το πόδι στο γκάζι και να δώσει το παρόν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Όλα τα βλέμματα είναι πάνω στον Λιβάι Γκαρσία και στην κατάσταση που θα παρουσιαστεί. Ο φορ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο θα επιδιώξει σταδιακά να ανεβάσει στροφές και να μπει φουλ ρυθμούς τις επόμενες μέρες, με τον Ματίας Αλμέιδα να αγωνιά για το πώς θα ανταποκριθεί και το αν θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Οι πιθανότητες φαίνεται να είναι υπέρ του 25χρονου άσου, ωστόσο έχοντας παίξει μόνο ως αλλαγή απέναντι στον Ολυμπιακό μετά τον μυϊκό τραυματισμό του στις 25 Φεβρουαρίου και αντιμετωπίζοντας ενοχλήσεις το προηγούμενο διάστημα, τίποτα δεν είναι βέβαιο.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο

