Μία σούπερ εξέλιξη μεταφέρει το κανάλι AEK LIVE MICHELANGELO στο youtube. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, προχωρά πρόσω ολοταχώς η αντικατάσταση του ηλεκτροφωτισμού σε όλον τον δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

Το ρεπορτάζ αναφέρει, ότι ξεκίνησε η αντικατάσταση των λαμπτήρων με νέου τύπου LED, οι οποίοι δίνουν περισσότερο φως με λιγότερη κατανάλωση. Αυτό θα γίνει σε όλον τον δήμο και έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ. Οπότε θα εναρμονιστεί ο φωτισμός της πόλης με την «Αγιά Σοφιά».

Το θέμα του φωτισμού είναι πολύ μεγάλη επιτυχία της δημοτικής αρχής του Γιάννη Βούρου. Το έργο της αντικατάστασης όλων των λαμπτήρων εγκρίθηκε από το ελεγκτικό συνέδριο και θα δώσει άλλη εικόνα στη νυχτερινή ζωή της περιοχής.

Παράλληλα συνεχίζονται οι οικοδομικές εργασίες πέριξ του ναού των οπαδών της ΑΕΚ. Ο τοίχος που χωρίζει τον προαύλιο χώρο του γηπέδου από το άλσος επενδύεται με πέτρα και σε λίγες ημέρες, με την ολοκλήρωση των εργασιών, η εικόνα της περιοχής θα αλλάξει αισθητά. Φανταστείτε πως θα γίνει το μέρος με τη δεντροφύτευση, την οποία έχει αναλάβει η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ. Θα είναι το κάτι άλλο.

Δείτε το βίντεο:

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr