Facebook Pixel Super League: Elite διαιτητής από Γαλλία στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ - Αυτός θα "σφυρίξει" τον ΠΑΟ στο "Βικελίδης"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-03 11:22:00

Elite διαιτητής από Γαλλία στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ - Αυτός θα "σφυρίξει" τον ΠΑΟ στο "Βικελίδης"!

Sportdog Team
Elite διαιτητής από Γαλλία στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ - Αυτός θα "σφυρίξει" τον ΠΑΟ στο "Βικελίδης"!

Ρέφερι από κορυφαίο πρωτάθλημα όρισε η ΚΕΔ/ΕΠΟ για το ντέρμπι της Τετάρτης (5/4) ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Όλοι οι ορισμοί στα πλέι οφ.

Elite διαιτητής από κορυφαίο πρωτάθλημα θα διευθύνει το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ την προσεχή Τετάρτη. Συγκεκριμένα, την αναμέτρηση στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα σφυρίξει ο Γάλλος Φρανσουά Λετεσιέ, ο οποίος χθες ήταν ο "άρχοντας" στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Λυών (0-1) για την Ligue 1.

O 33χρονος διαιτητής είχε διευθύνει στις 9/8/2018 το Ολυμπιακός-Λουκέρνη 4-0 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, ενώ στις 5/9/2021 ήταν στο Κόσοβο-Ελλάδα 1-1 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του Μινιέ και Ραμονί, ενώ στο VAR θα είναι ο επίσης Γάλλος Πιέρ Ζαλούστ με βοηθό τον Πολυχρόνη Κωσταρά. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Βαγγέλης Μανούχος.

Στο Άρης-Παναθηναϊκός ορίστηκε ο Ούγγρος Τάμας Μπόγκναρ από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Μπάλαζ Μπούζας, Πέτερ-Κόμπορ, 4ος ο Φωτιάς και στο VAR ο Μπάλας Μπέκερ με τον Νικολακάκη. 

Ο 44χρονος Ούγγρος είχε σφυρίξει και πέρσι, στις 20/3/2022, το Άρης-Παναθηναϊκός 0-0 για τα playoffs, ενώ έχει βρεθεί πολλές ακόμη φορές να διευθύνει αγώνες στην Ελλάδα. 

Το Βόλος-ΑΕΚ θα διευθύνει ο Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους Μεϊντάνα, Ψαρρή, 4ο τον Γκορτσίλα και στο VAR τους Κουμπαράκη, Θ.Μωυσιάδη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η εξήγηση Βαρούχα για το ακυρωθέν γκολ της ΑΕΚ - "Φάουλ υπέρ ΠΑΟΚ στο 0-1 του Αραούχο" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags