Facebook Pixel "Βόμβα" στον Ολυμπιακό και ραγδαίες εξελίξεις μετά τον Άρη - Υπάρχει θέμα Μίτσελ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-03 18:15:00

"Βόμβα" στον Ολυμπιακό και ραγδαίες εξελίξεις μετά τον Άρη - Υπάρχει θέμα Μίτσελ!

Sportdog Team
"Βόμβα" στον Ολυμπιακό και ραγδαίες εξελίξεις μετά τον Άρη - Υπάρχει θέμα Μίτσελ!

Στον... αέρα βρίσκεται ο Ισπανός προπονητής, καθώς δεν φαίνεται να αντέχει την πίεση μετά από όσα έγιναν έπειτα από την "γκέλα" με τον Άρη. Αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ώρες.

Ολυμπιακός: Σοβαρές εξελίξεις με το ζήτημα του Μίτσελ στον Ολυμπιακό φαίνεται πως θα φέρει η ισοπαλία (2-2) των Ερυθρολεύκων απέναντι στον Άρη.

Στον Πειραιά υπάρχει η αίσθηση πως ο Ισπανός τεχνικός δεν αντέχει την πίεση μετά τα όσα συνέβησαν έπειτα από το χθεσινό ματς.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες της ομάδας και τον Μίτσελ, ενώ υπήρξε και ποστάρισμα της Θύρας που τον καλούσε να αποχωρήσει.

Οι Ερυθρόλευκοι καταλογίζουν στον Ισπανό τεχνικό σοβαρά λάθη στη διαχείριση του αγώνα με τον Άρη, που στέρησαν από την ομάδα δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αυτή την ώρα, σύσσωμη η «ερυθρόλευκη» διοίκηση βρίσκεται στου Ρέντη και περιμένουμε τις οριστικές εξελίξεις για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Μίτσελ. Μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του σε δύο ημέρες (5/4, 21:00) το κρίσιμο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εγκλήματα" Μίτσελ, τράβηξε χειρόφρενο - "Έκαψε" Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά - Δεν "γλιτώνουν" οι παίκτες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags