Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ζοσέ Ανιγκό: Νικολακόπουλος: "Το θέμα προπονητή και ο Ανιγκό που είχε φτάσει τελικό Κυπέλλου UEFA" (ηχητικό)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-04 15:08:00

Νικολακόπουλος: "Το θέμα προπονητή και ο Ανιγκό που είχε φτάσει τελικό Κυπέλλου UEFA" (ηχητικό)

Sportdog Team

Τα δεδομένα στον Ολυμπιακό μετά την αποχώρηση Μίτσελ και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, προσωρινά, από τον Ανιγκό, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Το σκηνικό της αλλαγής προπονητή στον Ολυμπιακό εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, αναφερόμενος στην αμετακίνητη απόφαση του Μίτσελ να παραιτηθεί και την επιλογή του Ζοσέ Ανιγκό ως προσωρινή λύση.

Για τον Γάλλο, τόνισε μεταξύ άλλων ότι μέτρησε η γνώση της ομάδας αλλά και η εμπειρία του στους πάγκους, καθώς είχε 76 ματς στη Μαρσέιγ, φτάνοντας μαζί της στον τελικό του Κυπέλλου UEFA το 2004 - αποκλείοντας Ντνίπρο, Λίβερπουλ, Ίντερ, Νιουκάστλ και χάνοντας 2-0 στον τελικό από τη Βαλένθια, παίζοντας με δέκα παίκτες από το τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου λόγω πέναλτι και αποβολής του τερματοφύλακα.

 

Ο ρεπόρτερ είπε ότι θα πρέπει να περιμένουμε μεγαλύτερη ενεργοποίηση των Ελ Αραμπί-Βαλμπουενά και επαναφορά του Σισέ, που με τον Ντόη διεκδικεί μία θέση στην άμυνα αύριο εάν δεν μπορέσει να παίξει ο Μπα.

Για το θέμα του προπονητή, κι ενώ πριν από λίγο γράφτηκε στην Ιταλία το όνομα του Καμπιάσο, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήδη ψάχνουν και ακούγονται ονόματα όπως των Γκατούζο, Μαρθελίνο, Μπορδαλάς (ελεύθεροι) και Μπακάρ (Μακάμπι Χάιφα).

Επισήμανε πάντως ότι στον Ολυμπιακό εστιάζουν στο πώς θα νικήσουν τον ΠΑΟΚ για να παραμείνουν κοντά στην πρώτη δυάδα και εξέφρασε την άποψη ότι με τα μέχρι τώρα δεδομένα, δύσκολα κάποιος προπονητής με έναν σοβαρό βαθμό αξιοπιστίας θα δεχόταν να αναλάβει από τώρα και όχι το καλοκαίρι την ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκπληξη για τον πάγκο του Ολυμπιακού - Όνομα που τον έχει "πληγώσει" - "Παίζει" και παλιός γνώριμος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags