Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Τσέλσι: Φτασμένος! Στην λίστα της Τσέλσι πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-05 11:40:00

Φτασμένος! Στην λίστα της Τσέλσι πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Φτασμένος! Στην λίστα της Τσέλσι πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο πρώην τεχνικός του Δικεφάλου βρίσκεται στου υποψηφίους της Τσέλσι για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

 

H Τσέλσι αναζητάει προπονητή, μετά την οριστική απόφαση της διοίκησης για απομάκρυνση του Γκρέιαμ Πότερ από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου την περασμένη Κυριακή, μετά και την εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Άστον Βίλα.

Όπως είναι λογικό τις τελευταίες ώρες, πολλά είναι τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας όσον αφορά τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο των «μπλε».

Μεταξύ άλλων, έχουν ακουστεί οι Γιούλαν Νάγκελσμαν, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, Λουίς Ενρίκε, αλλά και ο «αρχιτέκτονας» της εξαιρετικής φετινής ομάδας της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Ωστόσο, σημερινό δημοσίευμα της Βραζιλίας, εμπλέκει και τον Αμπέλ Φερέιρα στους υποψηφίους για την τεχνική ηγεσία των Λονδρέζων!

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η «UOL Esporte» η Τσέλσι φαίνεται πως εξετάζει εδώ και αρκετό καιρό τη δουλειά του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ στην Παλμέιρας, έχοντας σχηματίσει θετικότατη άποψη από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων και την επικράτηση της Τσέλσι επί του βραζιλιάνικου συλλόγου στον τελικό της διοργάνωσης.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags