Facebook Pixel ΑΕΚ: Υπογράφει κορυφαίο Έλληνα ο Μελισσανίδης - Νέα καριέρα με Αλμέιδα - "Χρυσό" συμβόλαιο στην ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-05 10:00:00

Υπογράφει κορυφαίο Έλληνα ο Μελισσανίδης - Νέα καριέρα με Αλμέιδα - "Χρυσό" συμβόλαιο στην ΑΕΚ!

του Γιώργου Θεοδωράκη

Το παίρνει πάνω του το "αφεντικό" που δικαιώθηκε απόλυτα! Ποιος αποτελεί τη μεγάλη... καψούρα την ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, το κορυφαίο σκηνικό προ ημερών και οι εξελίξεις που έρχονται μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Mε σέντρα από τον Πέτρο Μάνταλο προήλθε το νικητήριο γκολ τής ΑΕΚ στην Τούμπα, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, κι αυτό ήταν διπλή δικαίωση τόσο για τον αρχηγό όσο και για τον Δημήτρη Μελισσανίδη!

Γιατί ο ισχυρός άνδρας τής ομάδας έχει στηρίξει πολύ όλα αυτά τα χρόνια τον Μάνταλο, ενώ και στην προπόνηση του Σαββάτου που έδωσε το παρόν, από όλο το ρόστερ εκείνος γύρισε προς τον αρχηγό και του είπε: "Πέτρο, το διπλό. Εντολή"! Με τον παίκτη να χαιρετάει στρατιωτικά.

Κι εδώ αξίζει να θυμίσουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία που είχε φτάσει στα αυτιά του sportdog από την Κύπρο, που ανέφερε ότι ο ΑΠΟΕΛ έψαχνε για ενίσχυση μεσοεπιθετικά τον περασμένο Γενάρη και, λόγω του Μιλόγεβιτς, υπήρχε το σενάριο για τον Πέτρο Μάνταλο.

Ο αρχηγός τής ΑΕΚ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, το στάτους του στην ομάδα είναι βασικός ή, τουλάχιστον, στο βασικό ροτέισον του Αλμέιδα (άρα δεν είναι φευγάτος, όπως το περασμένο καλοκαίρι) και η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο είναι στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Το συμβόλαιό του είναι υψηλό για τα δεδομένα του ΑΠΟΕΛ ενώ πρέπει να δούμε αν μπορεί να βρει κίνητρο με το να φύγει από την ΑΕΚ, που παίζει μπαλάρα και κυνηγάει τον τίτλο στην Ελλάδα, για να αγωνιστεί στην Κύπρο.

Η παρουσία τού Μιλόγεβιτς είναι σημαντική, καθώς γνωρίζονται από την κοινή τους θητεία στην Ένωση, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις και, μάλιστα, θετικά για την κυπριακή ομάδα το προσεχές καλοκαίρι.

Μάλιστα, οι πληροφορίες από το ρεπορτάζ της ελληνικής ομάδας αναφέρουν ότι ο Μελισσανίδης θέλει να του ανανεώσει από τώρα το συμβόλαιο! Ειδικά από τη στιγμή που φαίνεται ότι έχει βρει τη θέση που του ταιριάζει στο σχήμα του Αλμέιδα, καθώς είτε ερχόμενος από τον πάγκο είτε παίζοντας και σε κάποια ματς βασικός ως 8άρι κάνει νέα καριέρα στην Ένωση.

Ας κάνουμε λίγη υπομονή, γιατί οι Κιτρινόμαυροι είναι κοντά, ξανά, στην κατάκτηση του τίτλου και, προφανώς, τώρα κανείς δεν ασχολείται με τα συμβόλαια. Αλλά το καλοκαίρι εκτός απροόπτου θα φέρει πολύ θετικές εξελίξεις για τον Μάνταλο



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν ξανάγινε στην Ελλάδα - Πανηγύρισε το γκολ Αραούχο μέσα στην Τούμπα; - ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags