Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Καμπανάκι" από Ισπανία για Μίτσελ-Μαρινάκη - Η αιτία που έφυγε από τον Ολυμπιακό - "Ανάμειξη στα... χωράφια του"
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-06 10:42:00

"Καμπανάκι" από Ισπανία για Μίτσελ-Μαρινάκη - Η αιτία που έφυγε από τον Ολυμπιακό - "Ανάμειξη στα... χωράφια του"

Sportdog Team

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρεται στις αιτίες που Ολυμπιακός και Μίτσελ οδηγήθηκαν στο "διαζύγιο".

Ρεπορτάζ της εφημερίδας "Confidencial" σχολιάζει την αποχώρηση του Μίτσελ από τον πάγκο του Ολυμπιακού, υποστηρίζοντας ότι μία από τις αιτίες ήταν η... ανάμειξη του Βαγγέλη Μαρινάκη στην δουλειά του Ισπανού προπονητή.

«H ενόχληση του να έχεις τους οπαδούς να σε περιμένουν έξω από το γήπεδο είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ωστόσο η αιτία του μεγάλου βάρους που υπήρχε ήταν η περίπλοκη διαχείριση ενός πρότζεκτ με έναν ιδιοκτήτη συλλόγου που έχει το προφίλ του οπαδού και του ασυγκράτητου. 

Μια ισοπαλία είναι για τη διοίκηση και για τους οργανωμένους ένα δράμα και αυτό, συν την προσπάθεια ανάμειξης στα... χωράφια του, έβαλαν τέλος στην υπομονή του Μίτσελ» γράφει το δημοσίευμα σημειώνοντας πως κατά την άφιξή του ο Μίτσελ έπρεπε να διαχειριστεί ένα μεγάλο ρόστερ 40 παικτών. 

«Δεν έγιναν σεβαστοί οι κώδικες δουλειάς του και έτσι δεν άξιζε τον κόπο να συνεχίσει, παρά τον πόνο που είχε στην καρδιά του διότι αγαπά τον Ολυμπιακό και τον νιώθει σαν το σπίτι του. Ο δρόμος ήταν καλός, αλλά τα εμπόδια μέσα από τον ίδιο τον σύλλογο τελικά δημιούργησαν ένα ράγισμα στη δουλειά και στην ψυχή. 

Στην πρώτη θητεία του στον Ολυμπιακό ο Μίτσελ κατέκτησε τρεις τίτλους (δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο), αλλά με ένα εγκατεστημένο προεδρικό μοντέλο στον σύλλογο, τον οποίο διευθύνει ο μεγιστάνας Ευάγγελος Μαρινάκης είναι δύσκολο να συνυπάρξεις και να δώσεις σταθερότητα στο πρότζεκτ. Στην δεύτερη θητεία του έπρεπε να ξεπεράσει καταστάσεις έντασης που είναι αχρείαστες» συμπληρώνει το ρεπορτάζ της εφημερίδας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ανιγκό με μία κίνηση έβγαλε νοκ άουτ τον Λουτσέσκου - Πρωτάθλημα… στη Λεωφόρο - Μόνος ο Πασχαλάκης!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags