Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Από sold out σε sold out ο Παναθηναϊκός, πάει να σπάσει κάθε ρεκόρ στη Λεωφόρο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-06 20:15:00

Από sold out σε sold out ο Παναθηναϊκός, πάει να σπάσει κάθε ρεκόρ στη Λεωφόρο! (vid)

Από sold out σε sold out ο Παναθηναϊκός, πάει να σπάσει κάθε ρεκόρ στη Λεωφόρο! (vid)

Η Λεωφόρος θα είναι sold out για ακόμη μία φορά τη φετινή σεζόν στο "αιώνιο" ντέρμπι, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να γεμίζουν εκτός από την ιστορική έδρα του συλλόγου και τα ταμεία της ΠΑΕ.

 

Ο Παναθηναϊκός με τη συνολική πορεία του μα πάνω απ' όλα με τη μοναδική συνοχή που βγάζει ως σύνολο στο χορτάρι, έχει καταφέρει να βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος, με την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Πάνω απ' όλα, όμως, η ομάδα έχει κερδίσει για τα καλά τον κόσμο της και πάλι πίσω. Προπονητικό επιτελείο, παίκτες και οπαδοί μοιάζουν (και είναι) πιο ενωμένοι από ποτέ τα τελευταία χρόνια, σε ένα στοιχείο που έχει παίξει κι αυτό το ρόλο του στην τρομερή πορεία του Τριφυλλιού στο φετινό πρωτάθλημα.

Ειδικά στη Λεωφόρο αυτό που συμβαίνει είναι μοναδικό. Συγκεκριμένα από το καλοκαίρι και τα προκριματικά του Europa Conference League μέχρι και σήμερα, έχουν γίνει sold out οι αγώνες με Σλάβια Πράγας, ΑΕΚ, Αστέρα Τρίπολης, Άρη, ΟλυμπιακόΑτρόμητο, ΠΑΟΚ (για το πρωτάθλημα), Βόλο (για τα πλέι οφ) και τώρα εσχάτως ξανά με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ επίσης.

Τα ματς στα οποία δεν έγινε sold out είναι ελάχιστα (ενδεικτικά εκείνα με Ιωνικό, Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ, Λαμία, Παναιτωλικό) εκεί όπου ξανά βέβαια το γήπεδο ήταν σχεδόν γεμάτο. Με τη συγκλονιστική παρουσία τους στο "Απ. Νικολαΐδης" οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν γεμίζουν μόνο τις εξέδρες, αλλά και τα ταμεία της ΠΑΕ. Τα έσοδα του Τριφυλλιού είναι μεγάλα και φανταστείτε πόσο μεγαλύτερα θα είναι σε λίγα χρόνια στον Βοτανικό, σε ένα γήπεδο σχεδόν 40 χιλ. θέσεων, με τους Πράσινους να ισχυροποιούνται πολύ και σε κάθε επίπεδο πια!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags