Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η γυναίκα βοηθός που έρχεται για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στη Λεωφόρο (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-07 21:42:00

Η γυναίκα βοηθός που έρχεται για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στη Λεωφόρο (vid)

Sportdog Team
Η γυναίκα βοηθός που έρχεται για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στη Λεωφόρο (vid)

Ο Ισπανός Elite ρέφερι, Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε, ορίστηκε για το κρίσιμο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, μετά το κώλυμα που δήλωση ο Κροάτης συνάδελφός του, Φραν Γιόβιτς.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Στην ισπανική διαιτητική τετράδα που θα έρθει στη χώρα μας για το ντέρμπι των "αιωνίων" θα βρίσκεται μεταξύ άλλων και η 36χρονη, Γουαδαλούπε Πόρας Αγιούσο, η οποία θα αποτελέσει την πρώτη βοηθό του Γκράντε!

Το 2019 η Αγιούσο έγινε η πρώτη πρώτη γυναίκα διαιτητής (βοηθός) στην ιστορία της La Liga στα 32 της τότε χρόνια, ενώ φέτος έγινε και η πρώτη Ισπανίδα διαιτητής (βοηθός), που ορίζεται σε αγώνα του Champions League (σ.σ. βρέθηκε στο Νάπολι-Λίβερπουλ της φάσης των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης).

Έγινε διεθνής το 2014, ενώ ξεκίνησε τη διαιτησία από τα 16 της χρόνια και μετά από μία σεζόν στην τέταρτη κατηγορία, έμεινε για 8 χρόνια Segunda B (3η κατηγορία). Το 2021 είχε οριστεί στον τελικό του Copa del Rey ανάμεσα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags