Να τελικά που δεν τα είχαμε δει όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Σύμφωνα με πληροφορίες, η πολωνική διαιτητική τετράδα που επρόκειτο να διευθύνει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη στην "OPAP Arena" σήμερα στις 18:00, και συγκεκριμένα ο Πάβελ Ρατσκόφσκι, οι βοηθοί Ράντοσλαβα Σιέτζκα και Άνταμ Κούπσικ, καθώς και ο VAR Κριστόφ Γιάκουμπικ, ήρθαν μεθυσμένοι στην Αθήνα, προκαλώντας επεισόδιο!

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες οι Πολωνοί είχαν έντονη λογομαχία με Έλληνες συνταξιδιώτες τους (που γνωρίζουν πολωνικά), αναφέρονταν με άσχημα λόγια για το ελληνικό πρωτάθλημα και έκαναν σχέδια για... ξέφρενη νύχτα στην Αθήνα.

Οι διαπληκτισμοί με Έλληνες συνταξιδιώτες συνεχίστηκαν και μετά την προσγείωση του αεροσκάφους, καθώς ένας από τους Πολωνούς φέρεται να ήρθε στα χέρια με κάποιον πατέρα και τον γιο του και να έφτυσε τον πρώτο!

Έκτοτε, η τύχη των Πολωνών διαιτητών αγνοείται, με την εν λόγω εξέλιξη να επιβεβαιώνεται και από την ΠΑΕ ΑΕΚ και πλέον ο Στιβ Μπένετ αναμένεται να βάλει Έλληνες διαιτητές να σφυρίξουν στον αγώνα, επιλέγοντας πιθανότατα τον Διαμαντόπουλο -που ήταν αρχικά τέταρτος- με τον Ευαγγέλου στο VAR, αμφότεροι διεθνείς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μάχη" ΠΑΟ-Ολυμπιακού με φόντο τον... τίτλο - Να κάνει τη δουλειά με Άρη η ΑΕΚ, φαβορί εντός ο ΠΑΟΚ