Αλλαγές θα έχει η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στον αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Μεγάλη Τετάρτη (12/4, 19:30, COSMOTE SPORT 4HD)! 

Στις σκέψεις του Ζοζέ Ανιγκό είναι να υπάρξει διαφοροποίηση στην επίθεση και στο κέντρο της άμυνας, χωρίς να αποκλείεται να δούμε καινούργιο πρόσωπο και στα χαφ.

Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Ανιγκό

Η νο1 αλλαγή είναι ότι θα δούμε ξανά τον Μπακαμπού βασικό στην κορυφή της επίθεσης αντί του Αραμπί, τον Μπιέλ στη θέση του Μασούρα και τον Φορτούνη, είτε ως "δεκάρι" (όπως στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια) είτε ως εξτρέμ (όπως στα ματς με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό).

Εάν ο Έλληνας μεσοεπιθετικός τοποθετηθεί στη θέση "10", τότε στις δύο "πτέρυγες" θα είναι ο Μπιέλ και ο Μασούρας. Αν ο Ανιγκό επιλέξει να μοιράσει τον χρόνο (από ένα ημίχρονο) ανάμεσα στον Βαλμπουενά και τον Χάμες Ροντρίγκες στη θέση του επιτελικού χαφ, στα πλάγια θα είναι ο Φορτούνης και ο Μπιέλ.

Σχετικά, με το κέντρο της άμυνας είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν τον αγώνα οι δύο Σενεγαλέζοι, Μπα και Σισέ, ενώ δύσκολα θα υπάρξει διαφοροποίηση στα πλάγια.

Στα χαφ, ανάλογα με την κόπωση των Εμβιλά και Χουάνγκ, θα φανεί αν θα υπάρξει κάποια αλλαγή. Ο Κασάμι, πάντως, δεν αγωνίστηκε ούτε ως αλλαγή στα δύο τελευταία ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Σαμασέκου έμεινε εκτός 20άδας ως έκτος μη κοινοτικός ποδοσφαιριστής.