Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Κουρμπέλης: Αρχηγική ομιλία Κουρμπέλη πριν το ντέρμπι: «Πάμε να τους δείξουμε τι σημαίνει Παναθηναϊκός!»
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-11 10:07:00

Αρχηγική ομιλία Κουρμπέλη πριν το ντέρμπι: «Πάμε να τους δείξουμε τι σημαίνει Παναθηναϊκός!»

Sportdog Team
Αρχηγική ομιλία Κουρμπέλη πριν το ντέρμπι: «Πάμε να τους δείξουμε τι σημαίνει Παναθηναϊκός!»

Μετά την ομιλία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο Κουρμπέλης πήρε το λόγο στα αποδυτήρια της Λεωφόρου και... έφτιαξε ψυχολογικά τους συμπαίκτες του, πριν τη σέντρα στο μεγάλο και νικηφόρο εν τελεί ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ήταν από τους κορυφαίους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, επιβεβαιώνοντας την τρομερή κατάσταση στην οποία σταθερά βρίσκεται φέτος.

Πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο κάπτεν Κουρμπέλης ήταν μάλιστα ο τελευταίος που μίλησε στους παίκτες του Τριφυλλιού πριν το ντέρμπι αιωνίων, φτιάχνοντάς τους ψυχολογικά πριν τη σέντρα.

Συγκεκριμένα μετά την ομιλία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο Κουρμπέλης πήρε το λόγο στα αποδυτήρια της Λεωφόρου και είπε τα εξής:

«Παίζουμε με την ομάδα που έχει κατακτήσει τα τελευταία πρωταθλήματα κι αν θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές, πρέπει να νικήσουμε σ' αυτό το ματς. Είμαστε η καλύτερη ομάδα κι αξίζουμε όλα όσα έχουμε κάνει φέτος μέσα στο γήπεδο. Γι' αυτές τις βραδιές δουλέψαμε όλη τη χρονιά, πάμε να νικήσουμε και να δείξουμε σε όλους τι σημαίνει Παναθηναϊκός».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags