Συγκεκριμέναν όπως αποφάσισαν οριστικά πια στο μεγάλο λιμάνι, μπαίνει τέλος στις μεταγραφές τύπου… Μαρσέλο, Χάμες, Βρσάλικο.

Διότι και οι τρεις αστέρες ήρθαν με τεράστιες προσδοκίες, αλλά και οι τρεις έχουν αποχωρήσει πριν καν ολοκληρωθεί η χρονιά. Πρώτος έφυγε ο Κροάτης δεξιός μπακ, ακολούθησε ο Μαρσέλο, ενώ τελευταίος που έκλεισε την πόρτα ήταν εσχάτως ο Κολομβιανός σταρ.

Οι Ερυθρόλευκοι λοιπόν δεν θα κινηθούν φέτος για παίκτες ονόματα σε μεγάλη ηλικία. Αντίθετα, θα προσπαθήσουν να φέρουν ποδοσφαιριστές που θα είναι σε πιο μικρή ηλικία, θα στηρίζονται στην ταχυδυναμική τους και θα έχουν υψηλό κίνητρο να ξεχωρίσουν στο υψηλό επίπεδο. Τέτοια χαρακτηριστική περίπτωση συνιστά φυσικά ο Ίνμπομ Χουάνγκ, ο ξεκάθαρα MVP των Πειραιωτών στη σεζόν δηλαδή.

Μάλιστα γι' αυτό, ήδη, ετοιμάζουν λίστα με παίκτες ακριβώς του προφίλ που αναλύσαμε παραπάνω. Και την τελική επιλογή για το ποιος θα γίνει κάτοικος Ρέντη, θα την πάρει ασφαλώς ο επόμενος προπονητής. Ο οποίος επόμενος τεχνικός (κρατείστε το κι αυτό), ενδέχεται να έχει κλείσει ακόμα και πριν το τέλος των πλέι οφ, όπως είχε γίνει προ ετών και με τον Πέδρο Μαρτίνς.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακόμα δεν ήρθε, φεύγει από Ολυμπιακό - Σκάει μεταγραφάρα αντί Γκάρι, Μασούρα - Κόλπο 12 εκατ. με Κανός!