Άρης - Θόδωρος Καρυπίδης: Μια ανοιχτή διαδικασία παραμένει για τους Κίτρινους το ζήτημα της παραχώρησης της ΠΑΕ, χωρίς ωστόσο να έχει εντασιακό περιεχόμενο για τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ - Δηλαδή ο Καρυπίδης έχει τον τρόπο για να συνεχίσει σε ομαλή λειτουργία και να είναι ανταγωνιστικός ο σύλλογος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ψάχνει να βρει αν όχι αγοραστή, τουλάχιστον συμπαίκτη.

Πρόσφατα είχε βρεθεί στην Αμερική, αλλά δεν το είχε κάνει για να πουλήσει τις μετοχές της ΠΑΕ, όπως είχαν βιαστεί κάποιοι να γράψουν. Ο Καρυπίδης έχει πάει στις ΗΠΑ για τις δικές του δουλειές (η πληροφορία από το οικονομικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι έχει παρατήσει την αγορά τής Κίνας και ψάχνει για επενδυτή στην Αμερική), αλλά και γιατί έψαχνε να βρει επενδυτή για το νέο γήπεδο του Άρη.

Αν καταφέρει, δηλαδή, να βρει επενδυτή για να γίνει νέο γήπεδο, καθώς η περίπτωση του Νικόλα Τριμμάτη που εμφανίστηκε ως εγγυητής για τη δημιουργία τού νέου σπιτιού της ομάδας, αποδείχθηκε... άνθρακες ως θησαυρός.

Αν μπορεί να υπάρξει προοπτική για να βρεθεί λύση έστω για το νέο γήπεδο, θα είναι εξαιρετικό. Ο Θοδωρής Καρυπίδης θέλει ο Άρης να αποκτήσει άμεσα νέο γήπεδο η ομάδα, αλλά πάντα στο βάθος του μυαλού του έχει και την πώληση της ΠΑΕ.

Μόνο που για την ώρα δεν φαίνεται ότι μπορεί να βρει κάποιον για να παραχωρήσει τις μετοχές. Ή έστω κάποιον για να γίνει συμπαίκτης, να έρθει δηλαδή και να φέρει ρευστό στα ταμεία και ο Καρυπίδης να μείνει περισσότερο ως διαχειριστής στην ομάδα. Γιατί η αλήθεια είναι ότι το μικρόβιο της ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο δεν του έχει φύγει...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιλογή 100% Μαρινάκη ο Γκατούζο - Πρώτο εμπόδιο οι αντιδράσεις του κόσμου - Ούτε Αλμέιδα είναι ούτε Βαλβέρδε