Facebook Pixel ΑΕΚ: «Χοντρό» παρασκήνιο για αριστερό μπακ! Ο Χατζισαφί και ο ρόλος του Κουχάρσκι
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-18 09:27:00

"Χοντρό" παρασκήνιο για αριστερό μπακ στην ΑΕΚ! Ο Χατζισαφί και ο ρόλος του Κουχάρσκι

Sportdog Team
"Χοντρό" παρασκήνιο για αριστερό μπακ στην ΑΕΚ! Ο Χατζισαφί και ο ρόλος του Κουχάρσκι

Με την εμπειρία του και τη μαχητικότητά του ο Ιρανός βοήθησε αμυντικά την Ένωση, ενώ παρουσίασε και τις επιθετικές αρετές του.

Πρόσφατα προέκυψαν δημοσιεύματα στο Ιράν που ανέφεραν, ότι η ΑΕΚ έκανε πρόταση ανανέωσης στον Εχσάν Χατζισαφί, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο του 2023. Ο 33χρονος αριστερός μπακ κάλυψε επάξια το κενό του συμπατριώτη του, Μίλαντ Μοχαμαντί, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα Ιράν-ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο Χατζισαφί άρπαξε την ευκαιρία και αποτέλεσε πολύ χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του Ματίας Αλμέιδα. Με την εμπειρία του και τη μαχητικότητά του βοήθησε αμυντικά την Ένωση, ενώ παρουσίασε και τις επιθετικές αρετές του, προσφέροντας δύο ασίστ στα 27 παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Στις αρχές του Ιανουαρίου του 2023, υπήρχαν σκέψεις για μεταγραφή αριστερού μπακ, προκειμένου να αναπληρωθεί το κενό του Μοχαμαντί. Μάλιστα όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι έχει εντοπίσει παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση.

Ο Μοχαμαντί επέστρεψε και η διαχείρισή του είναι συντηρητική. Είδατε και στο παιχνίδι Ολυμπιακός-ΑΕΚ για το Κύπελλο, ότι ξεκίνησε βασικός αλλά δεν μπόρεσε να αντέξει στον ρυθμό του παιχνιδιού και έγινε αλλαγή στο 12’. Οπότε είναι στην κρίση του Ματίας Αλμέιδα, αν πρέπει να προστεθεί άλλος αριστερός μπακ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags