Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Χαμόγελα για Γιοβάνοβιτς εν όψει Τούμπας - Επιστροφές και γεμάτο "οπλοστάσιο" - Σπουδαία κίνηση Χουάνκαρ! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-18 13:57:00

Χαμόγελα για Γιοβάνοβιτς εν όψει Τούμπας - Επιστροφές και γεμάτο "οπλοστάσιο" - Σπουδαία κίνηση Χουάνκαρ! (pic)

Χαμόγελα για Γιοβάνοβιτς εν όψει Τούμπας - Επιστροφές και γεμάτο "οπλοστάσιο" - Σπουδαία κίνηση Χουάνκαρ! (pic)

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν το πρωί της Τρίτης (18/4) στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό, μπαίνοντας στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για τον κυριακάτικο (23/4) αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (5η αγωνιστική playoffs).

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε προς ικανοποίησή του και τους Φώτη Ιωαννίδη και Ζβόνιμιρ Σάρλια να ενσωματώνονται στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και πλέον δεν έχει καμία απουσία για το μεγάλο ματς της Κυριακής, πέρα απ’ των μόνιμα απόντων Αϊτόρ, Τρουιγιέ και Φρόκου.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με ασκήσεις 5-2, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Για τα τελευταία νέα του Τριφυλλιού μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και ο Νίκος Αθανασίου, κάνοντας παράλληλα ειδική μνεία στο μήνυμα που έστειλε ο Χουάνκαρ για τον τραυματισμό του Σέρχιο Αραούχο.

«Με την κίνηση του ο Χουάνκαρ απέδειξε ότι οι βασικοί πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές», τόνισε ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού.

«Καλή δύναμη, αδερφέ μου. Είσαι δυνατός! Καλή και γρήγορη ανάρρωση, φίλε μου», έγραψε ο Ισπανός αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού στην ανάρτηση του αρχηγού της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φρένο" από Παναθηναϊκό στα σενάρια - Τι απαντά για Μλαντένοβιτς και μεταγραφές

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags