Facebook Pixel Ίνγκι Ίνγκασον: Έτοιμος για... μάχες ο Ίνγκασον - Ατάκα... φωτιά για τα παιχνίδια στη SL και τον τελικό Κυπέλλου (BINTEO)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-23 16:40:00

Έτοιμος για... μάχες ο Ίνγκασον - Ατάκα... φωτιά για τα παιχνίδια στη SL και τον τελικό Κυπέλλου (BINTEO)

Sportdog Team

Έτοιμος για παιχνίδια τελικούς είναι ο Ισλανδός στόπερ του ΠΑΟΚ όπως δήλωσε στην κάμερα της NOVA ενόψει του σημαντικού ντέμρπι της Κυριακής (23/4) κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Ίνγκι Ίνγκασον: Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έκανε ο Ισλανδός στόπερ του ΠΑΟΚ όπου αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει τη νίκη, ενώ είπε πως πλέον υπάρχουν πέντε... τελικοί για το πρωτάθλημα και άλλος ένας για το Κύπελλο.

«Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι σίγουρα, ξέρουμε ποιον αντιμετωπίζουμε, αλλά έχουμε δείξει ως ομάδα πως μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε όλους και να τους ανταγωνιστούμε. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε έτοιμοι και για αυτή την αναμέτρηση».

Για το αν η διακοπή σε συνάρτηση με την απώλεια του Κάλεντ Νάρει τον προβληματίζει: «Δεν μπορούμε να ελέγξουμε το πρόγραμμα και δεν είναι κάτι το οποίο μας απασχολεί. Εμείς συζητήσαμε περισσότερο για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, που έχουμε ήδη δώσει, και τις συνεχόμενες ήττες που κάναμε. Δεν είχαμε να κατηγορήσουμε κανέναν άλλον, πέρα από τους εαυτούς μας. Αυτό μας απασχόλησε περισσότερο, να εμφανιστούμε δηλαδή καλύτεροι μετά από αυτά τα δύο παιχνίδια. Είναι σίγουρα δύσκολα τα παιχνίδια που έρχονται αλλά έχουμε πολλά να κατακτήσουμε. Οπότε έχουμε 6 τελικούς στο πρωτάθλημα και έναν στο Κύπελλο. Είναι μια μεγάλη σεζόν και έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας. Θα πάμε να παλέψουμε για όλα»

Για το πως επηρεάζει την ομάδα το γεγονός ότι έχει παίξει πολλές φορές κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Τον έχουμε αντιμετωπίσει 4 φορές, όπως και αυτός εμάς, οπότε δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερες εκπλήξεις στο παιχνίδι. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους, ξέρουμε την ποιότητά τους. Περισσότερο επικεντρωνόμαστε στη δική μας ομάδα. Πιστεύω πως θα είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στη συγκέντρωση, στο πάθος, στην επιθετικότητα που θα βγάλει η κάθε ομάδα στο γήπεδο και φυσικά στο ποιος θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Θα πρέπει να δώσουμε το 150% ο καθένας μας, γιατί είμαστε όλοι σημαντικοί σε μια τέτοια μάχη. Εμείς θέλουμε να πάρουμε το τρίποντο. 

Εμείς, άλλωστε, είμαστε μια καινούρια ομάδα που βρισκόμαστε μόνο ένα χρόνο όλοι μαζί. Για αυτό θέλουμε να παλέψουμε και να διατηρήσουμε μέχρι τη τελευταία στιγμή ότι πιθανότητες έχουμε. Για αυτό έχει χτιστεί αυτή η ομάδα, για να παλεύει για επιτυχίες.

Για το αν τo συγκεκριμένο παιχνίδι είναι απλά τρεις βαθμοί ή κάτι παραπάνω για τη συνέχεια: «Νομίζω πως αυτά τα παιχνίδια πλέον δεν είναι απλά τρεις βαθμοί, αλλά είναι παιχνίδια που ουσιαστικά κρίνουν τα πάντα, γιατί ανταγωνίζεσαι τις ομάδες με τις οποίες έχεις ίδιους στόχους. Έτσι, όλα τα παιχνίδια γίνονται τελικοί, δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους ή χαμηλότερης σημασίας παιχνίδια. Είμαστε μέσα στη μάχη του πρωταθλήματος και θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε μέχρι το τέλος σε αυτή», είπε ο Ίνγκι Ίνγκασον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βροντές" Κούγια που θα συζητηθούν: "Ήρθε ένας παλιός μπράβος του Καρυπίδη - Δεν θέλω βοήθεια από Μαρινάκη"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags