Facebook Pixel Νίκη του ΠΑΟΚ Β επί της Λάρισας: Ένταση και μηνύσεις μετά το ματς
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-23 17:34:00

"Χαμός" μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ Β’ στη Λάρισα - Έπεσαν μηνύσεις - "Μας γ@@@@@"

Sportdog Team
"Χαμός" μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ Β’ στη Λάρισα - Έπεσαν μηνύσεις - "Μας γ@@@@@"

Επεισοδιακός ήταν ο αγώνας Ηρακλής Λάρισας – ΠΑΟΚ Β για τη Super League 2. H ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία επικράτησε με 4-1, ενώ οι γηπεδούχοι έκαναν παράπονα για τη διαιτησία του Κατσικογιάννη και των βοηθών του.

 

Superleague 2: Επεισοδιακός ήταν ο αγώνας Ηρακλής Λάρισας – ΠΑΟΚ Β για τη Super League 2. H ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία επικράτησε με 4-1, ενώ οι γηπεδούχοι έκαναν παράπονα για τη διαιτησία του Κατσικογιάννη και των βοηθών του. Η ένταση που υπήρξε κατά τη διάρκεια του αγώνα συνεχίστηκε και μετά τη λήξη του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Ελευθερίας της Λάρισας” ο Κατσικογιάννης ανάφερε ότι ένας εκ των βοηθών του δέχθηκε επίθεση.

Το βράδυ οι διαιτητές πήγαν στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας και ο βοηθός διαιτητή κατέθεσε μήνυση σε βάρος του φυσικοθεραπευτή του Ηρακλή για το αδίκημα της σωματικής βλάβης σε συνδυασμό με το νόμο περί αθλητικής βίας. Στο πλαίσιο αυτό αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να συλληφθεί. Οι άλλοι διαιτητές κατέθεσαν για το γεγονός”, αναφέρει το δημοσίευμα, στο οποίο περιγράφεται και φραστικό επεισόδιο του διαιτητή Κατσικογιάννη με ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Λάρισας:

“Απίστευτος διάλογος στα αποδυτήρια μεταξύ του διαιτητή και του παίκτη του Ηρακλή Λ. Δημήτρη Λίταινα… Ο παίκτης από τα νεύρα του φώναζε «μας γ… σήμερα ρέφερι» και ο διαιτητής απάντησε (χιουμοριστικά;): «Μη σου ρίξω κανένα κατακέφαλο». Οι παρευρισκόμενοι μείναμε άναυδοι…”.

Πηγή: soccerplus.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βροντές" Κούγια που θα συζητηθούν: "Ήρθε ένας παλιός μπράβος του Καρυπίδη - Δεν θέλω βοήθεια από Μαρινάκη"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags