Facebook Pixel Πιθανή αλλαγή στη διεξαγωγή του τελικού ΠΑΟΚ-ΑΕΚ - Νέα ημερομηνία στο προσκήνιο
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-24 20:03:00

Πιθανή αλλαγή στη διεξαγωγή του τελικού ΠΑΟΚ-ΑΕΚ - Νέα ημερομηνία στο προσκήνιο

Sportdog Team
Πιθανή αλλαγή στη διεξαγωγή του τελικού ΠΑΟΚ-ΑΕΚ - Νέα ημερομηνία στο προσκήνιο

Όλα είναι ανοικτά για την ημερομηνία που θα διεξαχθεί το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ παραμένει ένα... άλυτο μυστήριο, μιας και έχει ταλανίσει αρκετά την ΕΠΟ!

Η ΕΠΟ προσπάθησε αρκετά για να βρει ένα γήπεδο εκτός Ελλάδας και να αλλάξει για πρώτη φορά τα δεδομένα, ωστόσο ο τελικός εν τέλει θα γίνει στον Βόλο!

Πάντως, η τελική απόφαση για την ημέρα και το γήπεδο που θα γίνει ο τελικός θα ληφθεί την ερχόμενη Πέμπτη, στην επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας.

Οι παρόντες θα είναι λίγοι και αυτό θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο αφού κάτι τέτοιο έχει ζητήσει και ο Δήμος Βόλου, αλλά και οι Αστυνομικές Αρχές. Θα είναι 1000 από κάθε πλευρά, θα είναι μερικές εκατοντάδες; Δύσκολα να δούμε τελικό με περισσότερο κόσμο.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα έχει δημιουργηθεί και θέμα σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού, όπου έχει «πέσει» κι η πρόταση για την Παρασκευή 19 Μαΐου (πέντε ημέρες μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ και δύο ημέρες πριν τις εκλογές). Στις προτάσεις είναι κι η 17η Μαΐου, που δεν συγκεντρώνει, όμως, πολλές πιθανότητες, μια και είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Οι δύο φιναλίστ είναι θετικές για τις 19 Μαΐου, μένει να φανεί κι η θέση του συνδρομητικού καναλιού, που έχει τα δικαιώματα του κυπέλλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν έγιναν ομαδάρες ΠΑΟ, ΑΕΚ - Βασίλειο… παραλογισμού ο Ολυμπιακός - Διπλό χειρουργείο από Μάσα-Ανιγκό (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags