ΠΑΟΚ: Ολόκληρο θέμα έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα με τον Ομάρ Ελ Καντουρί στον Δικέφαλο, καθώς ο νέος τραυματισμός του και ευρύτερα το γεγονός ότι είναι πολύ ευπαθής στους τραυματισμούς, έχει δημιουργήσει πολύ αρνητική εικόνα για εκείνον στην ομάδα.

Προσπάθησε να δώσει μια λύση στο πρόβλημα στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, αλλά φαίνεται ότι δεν αλλάζει η κατάσταση. Είχε κλειστό τριετές με 700.000 ευρώ τον χρόνο αμοιβή και ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε θέσει βέτο το περασμένο καλοκαίρι για την παραμονή του. Το ζήτημα, όμως, είναι ότι ο Ελ Καντουρί έχει μεγάλη αξία αλλά είναι διαρκώς τραυματίας - Δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σε διαδοχικά ματς. Για αυτό και το περασμένο καλοκαίρι είχε βρεθεί σε ειδικό κέντρο στην Ιταλία, αλλά το πρόβλημα δεν είχε λυθεί...

Κανείς δεν αμφισβητεί την ποιότητά του, αλλά από τη στιγμή που ο Λουτσέσκου δεν τον υπολογίζει παρά μόνο ως λύση για τον πάγκο όταν δεν είναι τραυματίας, είναι αδύνατο να ανανεωθεί το συμβόλαιό του. Ή μήπως όχι;

Γιατί υπάρχει πληροφορία από τη Θεσσαλονίκη που αναφέρει ότι υπάρχει όρος στο συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ για αυτόματη ανανέωση, αν πιάσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών. Άρα να τον διατηρήσει για μια ακόμα σεζόν στο ρόστερ και, μάλιστα, δίνοντάς του ξανά ένα μεγάλο συμβόλαιο, ύψους 700.000 ευρώ. Κι αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που του δίνει διαρκώς παιχνίδια ο Ραζβάν, ακριβώς για να ανανεωθεί αυτόματα το συμβόλαιό του.

Γιατί είναι γνωστό ότι ο Λουτσέσκου προτιμάει τους μπαρουτοκαπνισμένους ποδοσφαιριστές, με ποιότητα και προσωπικότητα, παρά τα νεαρά παιδιά με ταλέντο που υπάρχουν στην ακαδημία - Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι στην αρχή τής σεζόν βασικός ήταν ο Μπίσεσβαρ και στον πάγκο ο Κωνσταντέλιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεύρα Σαββίδη για όσα έγιναν με ΑΕΚ - Έρχονται ανακοινώσεις - Επιμένουν για Λουτσέσκου και... Ολυμπιακό!