Προσωπικά πάνω του το έχει πάρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης το θέμα του νέου προπονητή στον Ολυμπιακό, ψάχνοντας τον ιδανικό για την επόμενη ημέρα στην ομάδα.

Ο Άλφρεντ Σρέντερ βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο, παρότι δεν δέχτηκε να κάτσει από τώρα στον πάγκο, καθώς άφησε καλές εντυπώσεις, ενώ φαίνεται ότι η περίπτωση του Μαρτίνες της Τίγκρε κερδίζει πάλι αρκετούς πόντους, ενώ σύμφωνα με το "ΦΩΣ" φαντάζει ως η πρώτη λύση αυτή τη στιγμή.

Ο Μαρτίνες ενδιαφέρεται να εργαστεί στην Ευρώπη, με τον Ολυμπιακό να θεωρεί ότι έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που ταιριάζουν στην ομάδα, ωστόσο δεν είναι ο μόνος που "παίζει" ψηλά, αφού υπάρχουν επίσης στο τραπέζι τα ονόματα των Μορένο, Τάτα Μαρτίνο και Κίκε Φλόρες.

Το σίγουρο είναι ότι ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού μαζί με τον Κριστιάν Καρεμπέ περνούν από... κόσκινο τους υποψήφιους προπονητές και οι εξελίξεις ενδέχεται να μην είναι τόσο άμεσες και να μετατεθούν για μετά το τέλος του πρωταθλήματος, στα μέσα Μαΐου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος παίκτης 2.5 εκατ. στο Λιμάνι - Απόφαση για Πασχαλάκη, "τελεσίγραφο" σε Μπιέλ - Έρχεται... Μοντέστο!

 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr