Facebook Pixel ΑΕΚ: Αναγκαστικές αλλαγές Αλμέιδα! Έπεσε ίωση - Έξω ο Πινέδα! Γαλανόπουλος-Γιόνσον στα χαφ
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-30 19:14:00

Αναγκαστικές αλλαγές Αλμέιδα! Έπεσε ίωση στην ΑΕΚ - Έξω ο Πινέδα! Γαλανόπουλος-Γιόνσον στα χαφ

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Αναγκαστικές αλλαγές Αλμέιδα! Έπεσε ίωση στην ΑΕΚ - Έξω ο Πινέδα! Γαλανόπουλος-Γιόνσον στα χαφ

Τέσσερις παίκτες της Ένωσης ταλαιπωρήθηκαν από ιώσεις με αποτέλεσμα το σχήμα να είναι διαφοροποιημένο σε σχέση με τα πλάνα που υπήρχαν.

Με αλλαγές παρέταξε την 11άδα της ΑΕΚ στο ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο, ο Ματίας Αλμέιδα.  Λόγω ιώσεων που είχαν αρκετοί παίκτες οδήγησαν στον Αργεντινό τεχνικό σε διαφοροποίηση του σχήματος.

Για παράδειγμα Πινέδα, Σιμάνσκι ήταν από τους παίκτες που ταλαιπωρήθηκαν (ο πρώτος από ενοχλήσεις ο δεύτερος με ίωση) και κρατήθηκαν στον πάγκο, όπως και οι Άμραμπατ, Μάνταλος (ίωση). Μάλιστα κατά την αναχώρηση της ΑΕΚ από το ξενοδοχείο, αρκετοί παίκτες φορούσαν μάσκες, που δείχνει, ότι ήθελαν να προστατευθούν, αφού η πανδημία του κορωνοϊού έχει κάνει όλον τον κόσμο, πολύ περισσότερο τους αθλητές επιφυλακτικούς.

Έτσι η 11άδα αποτελείται από τον Αθανασιάδη στην εστία, τους Ρότα (είχε ίωση αλλά έπαιξε με ΠΑΟΚ), Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Στα χαφ τοποθετήθηκαν ο Γαλανόπουλος  με τον Γιόνσον. Ο πρώτος ως κόφτης, ο δεύτερος στην κορυφή του ρόμβου, με τον Γκατσίνοβιτς να παίζει αριστερά, τον Ελίασον δεξιά και στην επίθεση το δίδυμο Τσούμπερ-Γκαρσία.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Στάνκοβιτς, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Πινέδα, Μάνταλος, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Φερνάντες

Δείτε την 11άδα της ομάδας του "Δικέφαλου" αετού:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags