Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τι "παίζει" με Ρούμπεν για Ολυμπιακό - Αλλάζει σύστημα ο Γιοβάνοβιτς και όχι μόνο (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-04 19:18:00

Τι "παίζει" με Ρούμπεν για Ολυμπιακό - Αλλάζει σύστημα ο Γιοβάνοβιτς και όχι μόνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Τριφύλλι δεν έχει χώρο για απογοήτευση, καθώς η νίκη την Κυριακή στο "αιώνιο" ντέρμπι, είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που θα κάνει σχεδόν δικό του το πρωτάθλημα!

Σύνθημα ανασύνταξης έχει δοθεί στον Παναθηναϊκό. Μπορεί απέναντι στον ΠΑΟΚ η ομάδα να μην πήρε αυτό που ήθελε, παρότι προηγήθηκε νωρίς, ωστόσο το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στο άδειο "Γ. Καραϊσκάκης". Εκεί όπου με νίκη την Κυριακή (7/5), οι Πράσινοι θα ακουμπήσουν με το ένα χέρι το πρωτάθλημα Ελλάδας!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ν' αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα ενόψει "αιώνιου" ντέρμπι. Πρώτον, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σένκεφελντ που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Την έτερη θέση του στόπερ δίπλα στον (εξαιρετικό και με τους Ασπρόμαυρους) Σάρλια, θα πάρει με βεβαιότητα ο Μάγκνουσον

Από εκεί και πέρα δεδομένη θεωρείται η μεταβολή του συστήματος. Ο Γιοβάνοβιτς θα αλλάξει το 4-4-2 με το κλασικό του 4-3-3 (ή 4-2-3-1 ανάλογα με το ποιος παίζει στο 8-10). Σίγουρη θέση στον άξονα έχει ο Κουρμπέλης που ξεχρέωσε την τιμωρία καρτών, ενώ θέση επίσης διεκδικεί ξανά και ο Τσόκαϊ. Ο Αλβανός μέσος τα πήγε πολύ καλά με τον ΠΑΟΚ, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να καταστεί χρήσιμη λύση στο ροτέισον. Ο Τσέριν, επίσης, έχει σχεδόν "κλειδωμένη" την παρουσία του στο αρχικό σχήμα.

Ερωτηματικό παραμένει η κατάσταση του Ρούμπεν Πέρεθ. Ακόμα και στο διάστημα που αγωνίστηκε κόντρα στους Θεσσαλονικείς, ο Ισπανός φάνηκε να μην μπορεί να πατήσει καλά το αριστερό του πόδι, δείχνοντας πως κανονικά δεν θα έπρεπε να παίξει καν. Αυτό συνέβη όμως γιατί άλλο χαφ διαθέσιμο ο Ιβάν δεν είχε. Με τα τωρινά δεδομένα μοιάζει δύσκολο ο Ρούμπεν να ξεκινήσει με τον Ολυμπιακό, αν και αφήνουμε ένα μικρό "παράθυρο" λόγω της κρισιμότητας του αγώνα.

Ο Μαντσίνι ήταν εξαιρετικός απέναντι στον ΠΑΟΚ και δύσκολα θα τον δούμε στον πάγκο, με Μπερνάρ και Παλάσιος άρα να διεκδικούν τη μία θέση που απομένει. Τέλος, στην επίθεση ο Ιωαννίδης έκανε ίσως το καλύτερό του παιχνίδι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ωστόσο κυριολεκτικά... έσκασε στο 90λεπτο. Με αυτό και μόνο το δεδομένο, ο Σπόραρ φέρεται να έχει ένα οριακό προβάδισμα για την ενδεκάδα του "αιώνιου" ντέρμπι, με τον Φώτη να έρχεται φυσικά από τον πάγκο στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags