ΠΑΟΚ: Ακόμα μια φορά που τα Μέσα της Γερμανίας ασχολούνται με τον Γιάννη Κωνσταντέλια και το ενδιαφέρον της Ντόρτμουντ, καθώς η ιστοσελίδα spox τονίζει πως ο νεαρός είναι ανάμεσα στους υποψήφιους να αντικαταστήσει τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, που φέρεται να έχει υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης, στους Βεστφαλούς.

«Ο Κωνσταντέλιας μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη μεσαία γραμμή πίσω από τον επιθετικό, όσο και στην αριστερή πτέρυγα, ενώ εκτός από την τεχνική του, τα δυνατά του σημεία είναι το ένας εναντίον ενός και η ταχύτητά του. Ο Κωνσταντέλιας την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Έουπεν ως δανεικός και την φετινή σεζόν μετά την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, έχει καταγράψει 33 εμφανίσεις έχοντας τρία γκολ και έξι ασίστ.

Για την Ντόρτμουντ ο 20χρονος θα ήταν περισσότερο μια μακροπρόθεσμη επένδυση παρά μια προσθήκη που θα μπορούσε να προσφέρει άμεσα. Εξαιτίας του στυλ παιχνιδιού του, είναι ούτως ή άλλως περισσότερο μια εναλλακτική του Ρόις παρά ένας διάδοχος του Μπέλιγχαμ.

Σύμφωνα με την Gazzetta Dello Sport για τον Κωνσταντέλια ενδιαφέρονται και ομάδες από την Αγγλία και την Ιταλία, με το συμβόλαιο του που λήγει το 2027, να μην τον καθιστά απαραίτητα μια φθηνή λύση», αναφέρει το δημοσίευμα για τον νεαρό παίκτη του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μίλησαν και οι μουγγοί" με τα… πιστόλια στο Άρης-ΑΕΚ! Γνωρίζει ο Αλαφούζος το βρώμικο παιχνίδι εντός ΠΑΟ;